Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben hogyan oszlana meg a vagyon válásnál?
Figyelt kérdés
Alap infók :
Házasok vagyunk
Házasság előtt nekem volt saját lakásom már, ahol laktunk, és eladtuk (22 millióft)
Házasság alatt vettünk másik (nagyobb) lakást, amihez nem kértem pénzt a feleségemtől, de adtuk az autót amit ő vett, abból csináltattuk a nyílászárókat (1 millió Ft) (a mostani lakás kb 30 millió Ft, a két lakás közti különbözetet kipótoltam, és az én nevemen van a lakás)
Külön kasszán vagyunk, neki van kb 3 millió Ft megtakarítása, nekem kB 16 millió Ft . (Rezsit, kaját stb mindig én fizetem, neki sokmindenre nem kell költeni csak amire kedve van vagy akar magának vagy a gyerekeknek de ha kér valamit mindig megveszem)
Autónk van, amit én vettem, nevemen van, nem nagy érték, kb 500e Ft.
2 gyermekünk van, kiskorúak
2020. szept. 16. 07:59
21/25 anonim válasza:
Hát nekem az a tapasztalatom, hogy egy átlagos nő, akit nyilván azért vezsnek feleségül mert jónak tartják családalapításra (dolgozik, főz, neveli a gyereket stb) nem szívesen válik, mert tudja milyenek az esélyei és csak rosszabb lesz neki meg a gyereknek, csak a legvégső esetben adja be a válópert, ha már tényleg elege van a férjéből és undorodik tőle, akkor lépik meg. Nem lehet, hogy ingerült típus vagy? Mert ha nem, akkor a legtöbb nő elvan a kapcsolatban simán, elvan a hobbijának, csak akkor megy, ha már a féfri bántalmazza lelkileg, azaz kiabál mindenért, nincs tőle nyugalom a házban.Szex is lehet azért nincs mert vmt nem bír elviselni benned és nyilván azért is kerül. Nálunk is ez a helyzet. A férjem ingerültsége miatt külön szoba, külön kirándulás, no szex. Tök mindegy mi nem tetszik neki, akkor is van a világon normális kommunikáció. Én is úgy vagyok vele, hogy válok, ha ezt így folytatja, mert békét akarok itthon, de ha csendben elül, el lehet menni vele egy kirándulásra úgy hogy nem veszekszik, ingerültködik folyton, akkor én is elleszek a végtelenségig. Ha pedig megváltozna, akkor még vissza is fogadnám az ágyamba és kirándulni is elmennék vele....
22/25 anonim válasza:
#21: Hogy te házi robotnak tekinted magad, akinek jó a langyos fos, és nem foglalkoztál a karriereddel, az a te dolgod, de azért nem minden nő ilyen megalkuvó.
23/25 anonim válasza:
Most el fogok kanyarodni a témától, de ahogy ezeket a kommenteket olvasom, rájövök, vagyis eddig is tudtam, hogy imádom a férjemet, imádok vele szeretkezni, imádom, hogy egy a lelkünk, gondolatunk. Váltam már el, hagytam ott anyagi biztonságot, újrakezdtem, negyven évesen szültem, tanultam, dolgoztam, jópár dolgon túl vagyok, szóval nem vagyok 20 éves, aki a rózsaszín felhőn csücsül, de elképesztő, hogy emberek milyen kapcsolatokban tudnak élni, és hogy hogyan ... Az emberek érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van sajnos.
24/25 anonim válasza:
Sajnos, kedves utolsó, ahogy én látom, mindenki csak másodjára érik meg a házasságra. (Velem is ez történt.) Az elsőben elkövetünk egy rahedli hibát, ráadásul akkor fiatalok vagyunk még, és nagyobb az ego, mint a belátás. Szerencsére a legtöbben tanulunk a hibáinkból, és a másodiknak már viszonylag felvértezve indulunk neki.
25/25 anonim válasza:
#24: ebben nagy az igazság, de hál' Isten elmondhatom, hogy az első házasságom se volt ennyire semmilyen, hogy a #22-es szavaival éljek, langyos fos. Hogy nem figyel az ember a másikra, hogy külön életet élnek párok gyerek mellett, abszolút külön utakon járjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!