Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben hogyan oszlana meg a vagyon válásnál?
Alap infók :
Házasok vagyunk
Házasság előtt nekem volt saját lakásom már, ahol laktunk, és eladtuk (22 millióft)
Házasság alatt vettünk másik (nagyobb) lakást, amihez nem kértem pénzt a feleségemtől, de adtuk az autót amit ő vett, abból csináltattuk a nyílászárókat (1 millió Ft) (a mostani lakás kb 30 millió Ft, a két lakás közti különbözetet kipótoltam, és az én nevemen van a lakás)
Külön kasszán vagyunk, neki van kb 3 millió Ft megtakarítása, nekem kB 16 millió Ft . (Rezsit, kaját stb mindig én fizetem, neki sokmindenre nem kell költeni csak amire kedve van vagy akar magának vagy a gyerekeknek de ha kér valamit mindig megveszem)
Autónk van, amit én vettem, nevemen van, nem nagy érték, kb 500e Ft.
2 gyermekünk van, kiskorúak
Házasságban tökmindegy mi kinek a nevén van, közösnek számít. Házasságban ez a különkasszás bohóckodás sem érdekel senkit, minden megtakarítás közös.
Tulajdonképpen a nejeden múlik nennyire akar kicsinálni. Nem mindegy, hogy közös döntés alapján váltok el vagy gyűlölködve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!