Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen undorító szokás ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen undorító szokás ez? Hogy lehet egy szakítás után 2 héttel új "párja" valakinek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor megfigyelhető ez, különösen nőknél, hogy hetek, néha napok leforgása alatt képesek átmenni egyik kapcsolatból a másikba.

Ilyenkor ugye Facebookon az összes exszel pózolós képet töröl, új pasival pózolós képet feltölt és még ki is írja, hogy "egy hetesek vagyunk párommal".

Ugyebár ez úgy jön le, hogy az eredeti "párom" az egyik napról a másikra egy gané trágyadomb lett, akivel minden kapcsolatot meg kell szakítani, ki kell dobni, mint egy büdös, lukas zoknit. Az új "párom" pedig életem szerelme, a legfontosabb ember az életemben.

Hogy képesek egyes emberek (főleg nők) egyik napról a másikra ilyen pálfordulást végrehajtani? Mi értelme van ennek? Persze a férfiak is csinálják, hogy minden nap más nőt dugnak, de azok (legalábbis a férfi részéről) érzelemmentes kapcsolatok. Hogy képesek egyesek (talán a többség) ezt egy komoly kapcsolatnál is eljátszani?

2020. szept. 15. 07:44
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
95%
A kapcsolat nem a szakitaskor megy tönkre. Az érzelmi eltávolodas sokkal előbb elkezdődik, csak sokan inkább homokba dugják a fejüket.
2020. szept. 15. 07:59
 12/45 anonim ***** válasza:
87%

Miért, mit kéne tenni? Hetekig, hónapokig sírni egy rohadték után? Könyörögni, hogy jöjjön vissza? Dobozból enni a fagyit, és bőgni a romantikus filmeken?

Kutyaharapást szőrével. Miután éveket lehúz egy nő olyan férfi mellett, aki már nem udvarol, nem bókol, nem mutatja ki, hogy kívánja, a szex se olyan már, akkor pont hogy erre van szüksége. Bepótolja, ami hiányzott.

Új pasit, főleg csak szexre, nem hogy két hét, de két óra alatt is be lehet újítani.

2020. szept. 15. 08:08
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek szerelemmel ès undorral is elvàlhatnak egymàstòl. Az előbbi tovàbblèpèsèhez èvek kellhetnek, az utòbbihoz percek sem.
2020. szept. 15. 08:10
 14/45 anonim ***** válasza:
28%

Ezt én is megfigyeltem már. Ismertem egy nőt, több évig volt barátja, állítólag világraszóló szerelem volt, úgy is néztek ki mondjuk, de egy szép napon hallom, hogy szakítottak, aztán tényleg szó szerint egyetlen nappal később máris volt új barátja. Ennyit jelentett neki az a több év az előzővel? Nem tudom, végül is mi volt valójában közöttük, de én úgy gondolom - persze az ember ne ragadjon bele a depresszióba - de szerintem azért kellene egy kis idő egy szakítás után, mert tényleg az az ember érzése ettől, legalábbis nekem, hogy az az új férfi már talonba volt téve, afféle "B tervként", vagy talán soha egy fél percig sem akar szingli lenni, tényleg nem tudom.

Vagy pl. ahhoz hasonlíthatnám ezt a jelenséget, mint mikor egy régi étterem, ahova egykor szívesen jártam, a főnöknek gondja volt a pincérrel (egy idős bácsi volt), egy szép napon a fülem hallatára felmondott neki, majd a következő mozdulattal intett egy közelben álló srácnak (nyilván jó ismerőse), hogy akkor tiéd a megüresedett munka. (szegény öreg még nekem panaszkodott, hogy csak így ukmukfuk azonnal, meg hogy legalább azt várta volna meg, amíg kilépek az ajtón.)

2020. szept. 15. 08:15
 15/45 anonim ***** válasza:
23%
#12 Egyetértek, de ha már mással ismerkedik közben és csak akkor hagyja el a másikat amikor az újonnan jött srác/lány már biztos lesz az bizony nem dugja homokba a fejét.
2020. szept. 15. 08:17
 16/45 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem helyzetfüggő. Ha valakinek már évek óta nem működött a kapcsolata, csak együtt maradtak az anyagiak/gyerek, stb. miatt, akkor benne van a pakliban, hogy akár még a kapcsolat alatt találkozik az egyik valakivel, akitől megkapja azt, amit a másiktól már nem, vagy utána fogja keresni azt, amiről ennyi ideig inkább lemondott. Amikor viszont legalább az egyik még reménykedik és tenni akar a kapcsolat megmentéséért, akkor viszont szemétség. Sajnos velem is az utóbbi történt, azóta is nehezen teszem túl magam rajta, hiába csak "arra kellett" az a valaki a volt páromnak, akivel láttam, nem komoly kapcsolatra, attól még ugyanúgy fájdalmat okozott.

Sok a társfüggő ember is, akik főleg egy szakítás után úgy érzik, hogy az egyedüllétnél bármi jobb, így összejönnek az első emberrel, aki szembejön velük az utcán ahelyett, hogy kivárnák azt, akivel valóban működőképes lenne a dolog hosszútávon is.

N

2020. szept. 15. 08:18
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig akkor ér véget egy kapcsolat, amikor leveszik azt facebookról.

Van, hogy hetek/hónapok, akár évek alatt eltávolodnak egymástól. Lehet hogy kívülről szép párnak tűnnek, otthon meg tönkreteszik egymást. Ha veled szakítanak, nyilván több idő kell feldolgozni, mint ha te gondolod ki hetek alatt, hogy neked ez nem megy tovább és magadban már lezártad a kapcsolatot, csak még nem mondtad ki.

Mikor már másnap van új partner az visszataszító, mert az már a kapcsolat alatt is megvolt, de 2 hét alatt simán el lehet menni a szakítástól a komolyabban ismerkedek valakivel fázisba.

Van, aki már akkor meggyászolta és eltemette a kapcsolatát, amíg tartott, csak nem volt bátorsága kimondani a párjának is.

2020. szept. 15. 08:26
 18/45 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Mert a nők nem képesek az érzelmekre ösztön lények ilyen nincs jaj de szeretlek ma holnap meg utállak már Jóskapistát szeretem... Hány ilyen csajom volt....
2020. szept. 15. 08:28
 19/45 anonim ***** válasza:
85%
Azt nem értem, hogy kinek mi köze hozzá. Az előzőt lezárta, szingli, nyugodt lélekkel ismerkedhet. Nem csal meg senkit.
2020. szept. 15. 08:43
 20/45 anonim ***** válasza:
12%
Nekem az a kedvencem, h " ő a kedvesem". 2 hete még más volt, és 2 hónap múlva is más lesz. Ilyen szar hely lett a világ, és ennél már csak rosszabb lesz.
2020. szept. 15. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!