Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 16 évesen még nem volt meg az első csók és szűz vagyok, az a lányok szemében jó (tehát szeretik) vagy szánalmas?
nagyon aranyos,én nagyon bírnám:))
15L
hát én jobban szeretem a tapasztaltabb pasikat:)
egyébként nem szánalmas :)
valaki biztos az ilyen fiukra bukik :)
Szerintem ez nagyon aranyos (-:
Még nekem se volt barátom és nem is csókolóztam!
Az lenne az igazi ha pont egy ilyen fiúba ütköznék bele mert az olyan kis aranyos lenne...
egyáltalán nem gáz , aki szerint az ...hát akkor ő gáz
Eddig 2 barátom volt 18, 19 és mindkettő szűz volt még, szerintem nagyon különleges!
L16
Helló figyelj semmi baj nincsen.
Ugyan ebben a helyzetben voltam mint te kicsit régebben (nyár előtt).
Énis tökre féltem hogy milyen lessz az első csók/szex.
Javasolom hogy vedd lazára a figurát és amikor érzed hogy itt az idő akkor csapj bele..:)
Énis így voltam vele haverokkal lementünk jött velük 2 idegen csaj elkezdtünk szórakozni hülyülni és eggyik pillanatról a másikra már csókoloztam is az eggyik idegen lánnyal.
Bízz magadban és ne félj.:)
szerintem sem szánalmas,főleg ha ugyanilyen lánnyal lesz az első.én is így vagyok ezzel 15/L .jó látni tényleg hogy vannak ilyenek.
én ötödikben láttam hogy az egyik osztálytársam egy hetedikessel ott smárol,de rendesen nyelveset.csak annyit tudtam mondani hogy :DIKK :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!