Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 16 évesen még nem volt meg az első csók és szűz vagyok, az a lányok szemében jó (tehát szeretik) vagy szánalmas?
Szia!
Nem gáz,én is így vagyok. 15/L
rossz helyen keresgélsz :P :D
15/L
Szia!
Szerintem abszolút nem gáz.Sőt,inkább pozitív ez a dolog.Valahogy sokkal természetesebben hat számomra,ha valaki ezt mondja:"16 éves vagyok (lány vagy fiú mindegy) és még nem volt párom,nem is csókolóztam és még szűz vagyok.",mintha ezt mondaná:"16 éves vagyok és már több párom volt,persze egy csomóval szexeltem is és hatalmas élmények voltak..."
Amúgy a szerelem nem korhoz kötött.Máárpedig ezek a dolgok szerintem akkor jók,ha olyannal csináljuk akit igazán szeretünk.
Én is ilyen vagyok.15/L,nem volt még barátom,nem is csókolóztam (ergo szűz is vagyok).De nem aggódom,majd eljön az én időm is,addig pedig mással foglalkozok.Nem siettetem a dolgot,mert tudom,hogy fölösleges.A szerelem nem olyan,hogy azt mondom,hogy holnap találkozok a nagy ő-vel és tényleg találkozok vele és egyből belezúgok.
15/L
nekem is a barátnőim folyton a barátjukról beszél, ez nekik közös téma, amibe én nem tudok nagyon beleszólni...
néha rosszul esik, mert jó lenne egy barát, aki szeret, de várok, egyszer csak lesz ;P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!