Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel a 10 éves osztálytalálkozónkon a figyelmét?
Figyelt kérdés
Középsuliban kövér voltam, piszkáltak többen vagy jobb esetben csak totál levegőnek néztek. Ennyi idő elteltével leadtam a súlyfeleslegem, igyekszem minél jobban kicsinosítani magam a találkozóra, hogy mindenkinek leessen az álla. Elvileg ő is jön, középsuli után elkezdett gyúrni, nagyon izmos teste van. Kapcsolatáról nem tudok, hogy lenne, közösségi oldalain semmi nyoma. Jó lenne elérni nála, hogy beszélgessünk és ő akarjon velem legalább egyszeri alkalmat.2020. szept. 13. 10:51
31/35 anonim válasza:
#17 csak érdekel a sztori vége
32/35 A kérdező kommentje:
30: nagyon súlyos zavarok vannak a fejedben, ha 28 évesen vénlánynak gondolsz. Sokkal jobban nézek ki, mint mikor utoljára látott.
2020. szept. 13. 13:05
33/35 anonim válasza:
Kicsit olyan "szagú" ez a story, mint ha saját magadnak és a többieknek is megakarnad mutatni, hogy az elmúlt évek alatt mennyit fogytál milyen jó nő lettél, koronázás képpen pedig megakarod magad fektettetni az osztály szép fiujaval. Abban az esetben ha ez tényleg így van, hát nem kell ezt csinálnod ahhoz hogy legyél valaki a régi osztály "szemében", ezt máshogy is el lehet érni.
34/35 A kérdező kommentje:
33: Nem tagadom, jólesne, ha belépnék és mindenkinek leesne az álla engem meglátva. Viszont nem megkoronázásképp akarok vele lefeküdni, sőt én annak sem lennék ellenére, ha lehetne köztünk több is.
2020. szept. 13. 13:58
35/35 anonim válasza:
Annyi pasi van, mint égen a csillag. Mért pont a volt osztálytársad kell? Attól, hogy valamikor érdekelt, korántsem biztos, hogy olyan személyiséget varázsolt magának az elmúlt 10 évben, akivel érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!