Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy keltsem fel a 10 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keltsem fel a 10 éves osztálytalálkozónkon a figyelmét?

Figyelt kérdés
Középsuliban kövér voltam, piszkáltak többen vagy jobb esetben csak totál levegőnek néztek. Ennyi idő elteltével leadtam a súlyfeleslegem, igyekszem minél jobban kicsinosítani magam a találkozóra, hogy mindenkinek leessen az álla. Elvileg ő is jön, középsuli után elkezdett gyúrni, nagyon izmos teste van. Kapcsolatáról nem tudok, hogy lenne, közösségi oldalain semmi nyoma. Jó lenne elérni nála, hogy beszélgessünk és ő akarjon velem legalább egyszeri alkalmat.

2020. szept. 13. 10:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
76%
A ruha jó lesz, ülj oda mellé és beszélgess! Ha vége a bulinak, akkor vidd haza (te menet közben ne igyál)! Aztán minden kiderül. Tudunk még valamit segíteni? Milyen parfümöt és fehérneműt szeretnél viselni? Hol lesz a parti, a teremről valami helyszínrajz? Kocsid típusa?
2020. szept. 13. 11:39
 12/35 A kérdező kommentje:
Illetve van még egy gond: egyikünk sem él már azon a településen, ahol a találkozó lesz, Budapesten élünk. Nekem ott már csak nagymamám lakik, de oda nem szívesen vinném, nagyi nem hiszem, hogy jó szemmel nézne ezt. Neki nem tudom lakik-e ott még valaki. Jobb ötlet lenne, ha felajánlanám neki, hogy hazaviszem kocsival (úgyis autóval megyek le)? Mi van, ha ő is autóval jön?
2020. szept. 13. 11:39
 13/35 anonim ***** válasza:
55%
A ruha meg a cipo tok jo. Mondjuk ha nagyok a cickok, akkor szerintem barmilyen jol dekoltalt egyberuha jol nez ki egy non.
2020. szept. 13. 11:40
 14/35 A kérdező kommentje:
Lézervágott tangát és egy pánt nélküli melltartót veszek fel hozzá, ezeket már rég kitaláltam. Parfümeim közül a Good Girlt fogom magamra fújni. Helyszínt nem szeretném megadni, egy városban, messze Budapesttől. Hondám van, de szerintem ez nagyon nem kapcsolódik ide.
2020. szept. 13. 11:46
 15/35 anonim ***** válasza:
Ülj a közelébe,ha meg már mindenki be van csiccsentve,az asztal alá is mehetsz.Mi van ha meleg?
2020. szept. 13. 11:49
 16/35 A kérdező kommentje:
15: Nem fogom elkezdeni fogdosni mindenki előtt, főleg nem intim területen, ez borzasztó nagy bunkóság lenne. Biztosan nem meleg, volt már több barátnője.
2020. szept. 13. 11:51
 17/35 anonim ***** válasza:
Mesélsz majd mi volt?😅
2020. szept. 13. 11:53
 18/35 A kérdező kommentje:
17: Miért szeretnéd, hogy meséljek?
2020. szept. 13. 11:53
 19/35 anonim ***** válasza:
48%
Szóval,csak szexelni mész?
2020. szept. 13. 11:55
 20/35 A kérdező kommentje:
19: Nem, érdekel az is, hogy a többiekkel mi a helyzet. Az, hogy sikerüljön vele valamit összehozni csak titkos vágyam.
2020. szept. 13. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!