Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel a 10 éves osztálytalálkozónkon a figyelmét?
Figyelt kérdés
Középsuliban kövér voltam, piszkáltak többen vagy jobb esetben csak totál levegőnek néztek. Ennyi idő elteltével leadtam a súlyfeleslegem, igyekszem minél jobban kicsinosítani magam a találkozóra, hogy mindenkinek leessen az álla. Elvileg ő is jön, középsuli után elkezdett gyúrni, nagyon izmos teste van. Kapcsolatáról nem tudok, hogy lenne, közösségi oldalain semmi nyoma. Jó lenne elérni nála, hogy beszélgessünk és ő akarjon velem legalább egyszeri alkalmat.2020. szept. 13. 10:51
21/35 anonim válasza:
Simán lehet hogy lesz belőle valami,ezeken a bulikon minden lehetséges.
22/35 anonim válasza:
mondasz települést mondunk helyet
24/35 A kérdező kommentje:
22: Nem szeretnék települést mondani, nagyon ciki lenne, ha valaki rámtalálna itt a volt osztálytársaim közül. Szerintem az lenne a legjobb, ha közösen mennénk vissza kocsival Pestre valamelyikünk lakására.
2020. szept. 13. 12:06
25/35 anonim válasza:
Szerintem a helyen elvonuhattok a klotyoba is egy gyors numerara, ha ugy alakul. Oltozz ugy, hogy alkalomadtan ez is megoldhato legyen.
26/35 anonim válasza:
És amúgy van dress code az eseményre? Mert nálunk pl kb mindenki farmer-pólóban jött. Elég feltűnő lesz ha ott is megjelensz ebben..
27/35 anonim válasza:
Nem akarod a települést leirni, de a komplett ruha szetted a kocsid típusát stb. elküldted amiből gyakorlatilag így is kiderülhetne már a helyszínen ha valaki olvasta közülük a kérdésed hogy te vagy az. De mind ez csak fikció.
28/35 A kérdező kommentje:
25: Bocs, de ez ebben a formában kizárt. 26: Nincs dress code, de gondolom a többiek is ki fognak öltözni, megtisztelik az eseményt, hogy nem farmer-póló kombinációban állítanak be. Kiöltözni mindig jobb, mint alulöltözni. 27: Ennyiből nem hiszem, hogy rájönne valaki, kocsimnak csak a márkáját írtam le, a típusát szándékosan nem.
2020. szept. 13. 12:14
29/35 anonim válasza:
Nem tudom lehet hogy csak az én agyam jár így, de ha én az osztálytársaid közül lennék és tegyük fel, olvasnám ezt a kérdést,ugye meg van a régi story rólad duci kislány csúfolták, majd megjelenik az osztalytalálkozón lefogyva az általad elküldött aranyruhában plusz cipőben egy tök mindegy milyen Honda-val, hát nekem elég levágós lenne hogy te vagy az.
30/35 anonim válasza:
Öreg nőként 10-15 évvel öregebb férfinál lehet csak esélyed. Ugye nem gondoltad komolyan hogy egy 28 éves kigyúrt férfi majd leáll egy nyomi vénlánnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!