Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik az exükkel szexelnek ott még lelki kötődés is van? Ott motoszkál bennük valahol az újrakezdés lehetősége?
13/13
Az, hogy ha valaki az ex-szel szexel és az jobb, mint valaha vala, inkább azzal magyarázható szerintem, hogy közben mindkettőtök szexualitása fejlődött az újabb tapasztalataitok alapján.
Egyébként őszintén szólva nekem kifejezetten jólesett, mikor az exem kertelés nélkül feltette a kérdést, hogy feleleveníthetnénk-e a korábbi kapcsolatunkból a szexualitást - nem tudtam neki ellent mondani, pedig meg kell, hogy mondjam, nem voltam "hiányperiódusban".
Nekünk is nagyon jólesett a szex, de tisztáztuk előre, hogy a kapcsolatot egyikünk sem akarja újra indítani. Nem tudom, hogy a volt barátom őszintén mondta-e ezt (szerintem igen), de én egészen biztosan érzem, hogy - jóleső szex ide vagy oda - az "újra melegítés" csak a töltött káposztánál előnyös.
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!