Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik az exükkel szexelnek ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik az exükkel szexelnek ott még lelki kötődés is van? Ott motoszkál bennük valahol az újrakezdés lehetősége?

Figyelt kérdés

#ex #Szexazexszel
2020. szept. 7. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Az esetek kb felénél, igen. De az esetek kb 90%ánál hiába motoszkál is, valójában nem akarják, több a nem akarás, mint az akarás.
2020. szept. 7. 16:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Aha. Nálam hosszú idő után jelentkezett az exem egyértelműen csak szexelni akart. Mondtam ne legyen seggfej, nagyon szerettem és nem leszünk dugópajtik. 3 hét múlva már kedvesebben írt rám, valami más ürügyén, de ott is rátért a szexre. Nem kapta meg. Ennek 3 napja, azóta nem keresett. Arra gondoltam hogy talán hiányzom neki, csak megoldást ő se lát, és ilyen kőbaltás módszerrel közeledik. Kedves vagyok vele, de nem teszem ki magam újabb sérüléseknek. Ő hagyott el, neki kell helyrehozni.
2020. szept. 7. 16:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem tudom értelmezni a szexet az exszel. Ha szakítottatok, akkor nincs köztetek semmiféle kontakt, nemhogy szex. Ha meg szexeltek, akkor technikailag együtt vagytok. Mindenesetre jó lenne közösen eldönteni, mit akartok. A kapcsolat két emberen múlik.
2020. szept. 7. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nincs kivel dugni...
2020. szept. 7. 17:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hiányzol neki az ágyban.
2020. szept. 7. 17:13
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Ki szeretnél vele békülni?
2020. szept. 7. 17:24
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 igen, de nem így...
2020. szept. 7. 18:24
 8/14 A kérdező kommentje:
#4,5. Igen, úgy néz ki. Nem kap semmit, aztán majd kiderül.
2020. szept. 7. 18:25
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Nincs lelki kötődés, csak a szex.

Slusz passz... Ha jön valaki, akkor megy a helyére, addig állandó partner. Se több se kevesebb.

2020. szept. 7. 18:27
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Csak akkor fog jelentkezni, ha két ember közt nincs kivel dugnia.
2020. szept. 7. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!