Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Billie Eilish a mostani külsejével mennyire lehet népszerű, mint nő?
Két hetes élő videó, érdemes 1:42-től nézni, mikor felállva énekel, akkor jobban látszik az alakja és az arca is:
Én úgy látom, van rajta egy kis súlyfelesleg, és meg sem próbálták szexibbé tenni, csak kicsit hosszabb a haja.
Látszik, hogy mennyire vak tud lenni néhány pasi, ha nincs a nőn egy kiló smink, és nincs kiöltözve.
Az pár kiló plusz jórészt melle húsa, és ha nem épp bután néz, hanem mosolyog, akkor kimondottan szép arca van.
"Én felpontoztalak, de mi a baj Frida Kahlo-val? Én is rajongok érte. :-)"
Nem értem a logikát, mi baj lenne vele? :D
Egyszerűen leírtam, hogy Eilish az a fajta, nem túl előnyös külsejű alter csaj, aki valami réteg-szórakozásnak/művészetnek hódol, pl. izlandiul tanul vagy Frida Kahlo-ért rajong. Ebben szerintem semmi negatív nincs Kahlóra vonatkozóan.
A 13-ast lepontozták pedig igaza van. Billie Eilish sikerének a titka épp abban van, hogy vele az életérzést adják el. A feelinget, hogy nem kell jó külső ahhoz, hogy "szexi" legyél.
Eilish karaktere pont azt az üzenetet közvetíti, hogy nem kell tenned semmit a szépségért, akkor is csodálatos vagy, ha bekuckózol a takaró alá, betermelsz naponta fél üveg Nutellát, felszedsz tíz kiló pluszt, és még a lábad is szőrös. Hordhatsz olyan ruhákat, amik úgy néznek ki, mintha teliberókázott volna egy be-LSD-zett szivárvány, mert akkor is csodás, egyedi a stílusod. És ha nem értékelik a szépséged, akkor a világ meg a pasi a vak meg a hülye. Ahogy látom, itt is írta már valaki, hogy "Látszik, hogy mennyire vak tud lenni néhány pasi, ha nincs a nőn egy kiló smink, és nincs kiöltözve."
Csak ezzel az a baj, hogy ez a felfogás baromi tiszteletlen azokkal szemben, akik tesznek a szépségért. Edzenek, odafigyelnek az étkezésükre, az öltözködésükre stb. Valaki írta, hogy Eilish "Szándékosan igyekszik minél kevésbé nőiesnek és szexinek tűnni." Csakhogy ehhez nem kell semmit tenni azon kívül, hogy elengeded magad és lusta leszel, ellenben a szépség elérésével, ami bizony gyakran kemény meló. Valahogy a női magazinokban sem látok olyan kétségbeesett kérdéseket, hogy "úristen, hogy legyek kevésbé szexi? Hogy szedjek fel magamra tíz kiló feleslegeeeet?" Mert ehhez elég, ha nem mozogsz, és mindennap betolsz ezer kilokalória pluszt finomított szénhidrátból, és hagyod, hogy mitesszeres legyen az arcod, miközben ronda ruhákat aggatsz magadra.
Önmagában az, hogy valaki nem tűnik vonzónak, nem erény. És ha valaki a nem-vonzóságból csinál magának marketingcsomagolást, és azzal házal a tiniknél, hogy "legyél nyugodtan egy előnytelen külsejű valaki, akkor is szeretniük KELL az embereknek, mert ettől vagy KÜLÖNLEGES", az baromi veszélyes, mert arra tanít, hogy ne tegyél semmit, amivel fejleszthetnéd magad.
A problémát abban látom, hogy annyira el akarja vonni a figyelmet a testéről, hogy pont az ellenkező hatást éri el vele. Fel lehetett volna öltözni pl. ebben a videóban normálisabban is.
Az a helyzet, hogy ez a nő szerintem valamilyen enyhe mentális betegségben szenved, hogy ennyire takargatja magát. Lehet, mikor kislány volt, sokat gúnyolták, és azt a mai napig nem dolgozta fel. Azt hallottam róla, hogy ő sehova sem tudott beilleszkedni. Na vajon miért?
"Billie semmilyen szépséggel kapcsolatos üzenetet nem közvetít"
Akkor kiállna énekelni egy farmerban és pólóban. De ehelyett rájátszik az előnytelen külsejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!