Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy népszerű ember magányos legyen?
Fiatal értelmes lány, rendkívül vonzó (telt alkat, csinos lábak, szép arc), extrovertált, vicces, de nincsenek mély kapcsolatai, és párkapcsolata sincs már hosszabb ideje. Egyszerűen hiába ismerkedik, és vannak felszínes ismerősei, mégsincs legjobb barátja, és nincs kivel elmennie szórakozni, mert soha nem ér rá senki, mindenkinek van nála fontosabb dolga. Emiatt már kezd depressziós is lenni, hiszen mindig ő kezdeményez.
Létezik ilyen? És miért van ez?
A maga nemében az egyes tulajdonságaimmal én is népszerű vagyok, de a kutyát sem érdeklem.
Ne te kezdeményezz, hanem hagyj időt másnak. Légy egy cseppet önbizalommal telibb, mert elsőre úgy tűnik, hogy az neked most kevés van.
Nem mondom hogy népszerű vagyok de átérzem. Tűrhető én nézek ki, van humorom, eldumalgatok az emberekkel de mélyebb kapcsolatom alig van. Ez nálam azért mert régebben visszahúzódó voltam, most meg már hiaba ismerkedtem, mindenkinek megvannak a maga kis körei és abba invesztálja az energiát, nem belém.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!