Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy népszerű ember magányos legyen?

Figyelt kérdés

Fiatal értelmes lány, rendkívül vonzó (telt alkat, csinos lábak, szép arc), extrovertált, vicces, de nincsenek mély kapcsolatai, és párkapcsolata sincs már hosszabb ideje. Egyszerűen hiába ismerkedik, és vannak felszínes ismerősei, mégsincs legjobb barátja, és nincs kivel elmennie szórakozni, mert soha nem ér rá senki, mindenkinek van nála fontosabb dolga. Emiatt már kezd depressziós is lenni, hiszen mindig ő kezdeményez.

Létezik ilyen? És miért van ez?

2020. febr. 19. 03:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért van? A személysége miatt gondolom vagy pont rossz embereknél kezdeményez. A komolyabb barátságok megtalálához is szerencse kell, mint bármihez. Fontos a szimpátia éa a hasonló értékrend, világnézet.
2020. febr. 19. 06:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A maga nemében az egyes tulajdonságaimmal én is népszerű vagyok, de a kutyát sem érdeklem.

Ne te kezdeményezz, hanem hagyj időt másnak. Légy egy cseppet önbizalommal telibb, mert elsőre úgy tűnik, hogy az neked most kevés van.

2020. febr. 19. 06:19
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Ez a lány mitől népszerű akkor? Hisz barátai sincsenek. Lehet, szép és kedves is, de kétlem, hogy népszerű lenne. Ismered a szó jelentését?
2020. febr. 19. 06:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom hogy népszerű vagyok de átérzem. Tűrhető én nézek ki, van humorom, eldumalgatok az emberekkel de mélyebb kapcsolatom alig van. Ez nálam azért mert régebben visszahúzódó voltam, most meg már hiaba ismerkedtem, mindenkinek megvannak a maga kis körei és abba invesztálja az energiát, nem belém.

24/F

2020. febr. 19. 06:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez egy görcsös vetitésnek tűnik azért h figyelemközpontban legyen. Nincsen minősége az egésznek, ezért süllyed egyre lejjebb. Ez a lány vmi tök más mint amit előad.
2020. febr. 19. 06:49
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Telt alkat.... Nem mindenki balnavadasz....
2020. febr. 19. 06:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, létezik. Az más kérdés, hogy az általad említett lány valószínűleg egyáltalán nem magányos, maximum néha szereti eljátszani a hattyú halálát. Hasonló lányokat én is ismerek: Néha kicsit panaszkodnak, hogy ilyen magányosak, nem törődik velük senki, de ezt még ők sem gondolják komolyan.
2020. febr. 19. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Magányosnak látszik mert nem megfelelő minőségű palik keresik kegyeit akiktől ő elfogadja az ajándékokat a törődést a szexet de nyilvánosan nem akarja hogy lássák.
2020. febr. 19. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, tudod ki volt az a Michael Jackson pl?
2020. febr. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!