Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányok,benne lennétek abba,hogy 40 éves pasival alszotok?
Figyelt kérdés
szex nélkül,csak összebújva2020. szept. 2. 20:44
2/9 anonim válasza:
Eleggé betegesnek tűnsz, szerintem kerülnének téged...
3/9 anonim válasza:
"szex nélkül,csak összebújva". Ahhaaa
Nem
4/9 anonim válasza:
És miért lennék benne? Nekem miért jó? Hogy egy apám korú idegen pasas tapperoljon és rám álljon neki reggel?
Mennyit fizetsz? Mert végülis prostinak óradíjban megéri...
7/9 anonim válasza:
Hogy mennyi szánalmas képmutató ember van itt,persze a valóságban rengetegnek van ilyen kapcsolata 40-es pasival,de gondolom nem alszanak együtt..
8/9 anonim válasza:
Aludni? Nem köszi, összebújva aludni a párommal szeretek, simán egymás mellett max. barátnővel, vagy egyedül, egy kvázi idegennel nem szívesen. Ha tetszene a férfi akkor ágyba bújnék vele, egy jól karbantartott negyvenes nem akadály, bár nem ilyen nyámnyila "csak aludni" perverziókat kielégíteni. Privátot nem kérek, 18 se vagyok már, illetve párom is van.
9/9 anonim válasza:
#7: és az téged mit érdekel, mások mit csinálnak? Irigykedsz? Én nem irigylem se a fiatal lányokat ebben a szituban, sem az idős pasikat. De ő dolguk, tőlem azt csinálnak, amit akarnak, én nem ítélem el. De mint láthatod, a többségnek nem jön be ez a felállás. A nőknek tényleg fontos az érzelem, csak ti a saját fejetekkel gondolkodtok, ezért nem értitek. Közben meg irigylitek azokat, akik így könnyen jutnak pénzhez, illetve azokat, akik így könnyen jutnak szexhez. Egészségükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!