Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-28 éves fiúk össze jönnétek egy 18 éves lánnyal?
20-28 éves már nem fiú, hanem FÉRFI!
Egy 18 évesnek milyen érett gondolatai vannak?
Egy 20 éves simán összejön egy 18 évesnek, egy 28 éves már szerintem nem.
Minél fiatalabbakról beszélünk, annál jobban érződik akár az 1-2 éves korkülönbség is, hiszen fiatalon rengeteg mindent elsőként, újdonságként tapasztalunk. Személyiségtől függetlenül is hatalmas különbségek tudnak lenni, amire ugye rájön, hogy milyen is az egyén világnézete stb, ami vagy elmélyíti vagy enyhíti a köztük lévő szakadékot.
Szóval így ezt nehéz megmondani, de ritka az a 18 éves lány és 28 éves férfi, akik ugyanott tartanak az életben (ha nem is karrier, hanem világnézet, hosszútávú célok). Egy 28 éves férfi sok esetben már elkezd komolyodni és az "igazit" keresi már, hiszen 40 alatt általában azok a férfiak, akik gyereket akarnak, szeretnének apukák lenni. 18 évesen pedig.. 😊
Ha az lenne a kérdés, hogy egy 28 évessel összejönne egy 30-38 éves férfi, simán igen lenne, itt már kevésbé érezhető a kor.
Összejönnék, de bennem lenne a félsz, hogy hány év múlva mondja azt, hogy ő inkább még élni akar. Én mondjuk picivel több vagyok mint 28-30, de nem sokkal, csak 2 évvel, szóval 32. De ugyan ezt mondtam volna 28-30 évesen is:
Hogy pár az év az ő életéből, az semmiség, könnyen felállna és találna valakit. Egy férfi is felállhat természetesen, ha amúgy is könnyen ment neki a csajozás, de mondjuk aki nehezebben ismerkedik és úgy jön össze neki valaki, azért pár évvel később már lehet sokkal nehezebb lesz neki és kevesebb lehetősége. Ilyenkor annyit tudok mondani, hogy akkor gyere össze vele, ha alkalmasnak tartod magad arra, hogy akár életetek végéig is vele maradnál. Vagy ha ezt nem tudod biztosítani, max járjatok össze, azt tart ameddig tart.
Egyik haverom itt sírt nekem facen, mert hogy a bátyja 30 éves, azt 19 éves csajt vitt haza 2 hete (igen otthon lakik és állítólag a büdös életbe el se akar költözni, haverom mondta, hogy 5 éves kapcsolatának is azért lett vége anno, mert nem akart össze költözni a csajjal albérletbe, mikor már ő akart volna együtt élni).
Szóval lényeg, hogy a csaj elég sokat jár haza a pasival oda hozzájuk és pont egymás mellett van a szobájuk, azt eleinte nagyon mérges volt, meg depis haverom, mert mondta, hogy folyton azt kell hallgatnia este, hogyan kefélnek.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez is példa, hogy össze jönne, de ő kocsmázáson kívül sehova nem viszi a csajt. Ettől függetlenül vannak persze értelmesek is, akik igen is komolynak kezelik és nem csak szexre mennek.
Ez mindkettejük céljaitól és aktuális élethelyzetétől függ. Ha pl egyikük sem szeretne gyereket, a férfi kicsit "meg van késve", mert sokáig nem tudta mit akar és későn vágott bele az egyetembe, a lánynak meg akármilyen okból kifolyólag korábban kellett "felnőnie", akkor simán jó lehet. Nem minden 27 éves akar két év múlva gyereket és nem minden 18 éves akar folyamatosan bulizni.
Én is egy ilyen kapcsolatban vagyok, 18 és 25 évesek voltunk amikor összejöttünk. Sokkal jobban működik, mint amikor velünk egykorúakkal voltunk.
A 18-28 felállás egy kicsit tényleg soknak hangzik, de el tudom képzelni, hogy működik. Ha meg nem működik akkor lehet szakítani. Jobb később szétmenni, mint egyáltalán meg se próbálni, nem?
Igen. De ehhez az kell, hogy sok-sok idő eltetével azt tapasztaljam, hogy nem kalandozni akar velem, meg hasonló dolgok. Egyébként jól kijövök a fiatalabb lányokkal (30 vagyok), valószinüleg, mert én sem vagyok olyan hude nagyon felnőttes alapvetően (kapcsolatokban nagyon is komoly vagyok)
De, az tuti, hogy nagyon komoly "teszteken" kéne átmennie egy 18éves lánynak. :D Nem adnám magam könnyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!