Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52 éves férfi 18 éves lány kapcsolatot miért itélik el sokan?
Mert az öregapja lehetne és teljessen más korszak. Szerelem...hadjuk már.
Ám én nem ítélem el, pont nem érdekel, éntőlem lehet 80 evéssel is!
N28
Akár lehet szerelem is, még ha rövidtávra szóló, akkor is.
Minden nagyobb korkülönbséges kapcsolatot negatívan bírál a társadalom mert nem a megszokott, "élet rendje" szerinti. Ráadásul érdeket látnak mögötte. nehezen elképzelhető,hogy egy ennyire fiatal lány egy idősödő, esetleg egészségügyi problémával küzdő, talán idősebb gyerekes férfit vonzónak talál.
Ahogy a férfit is inkább a hiúság, a fiatal lány iránt érzett szexuális vonzalom, kapuzárási pánik vezérli.
Nem tudom elképzelni a közös érdeklődést, az azonos problémákat, a mélyebb beszélgetést, a társasági/baráti közösséget.
Ennek ellenére manapság már minden működhet, nem kell vele foglalkozni.
Szerelmesek, ja. A nagypapi kihasználja a kis naiv kislányt.
Rengeteg közös lehet bennetek.
Elképzelhetetlennek tartom, pl. én már 5-10 év eltérés problémáit is érzékelem, más annyi is olyan különbségeket alakít ki közöttünk, ami miatt nehezen értjük meg egymást, így nem tudnék szerelmes lenni egy ilyen emberbe.
Amúgy hogy képzeled el a jövōjét ennek a két embernek?
Még mielött valaki megkövezne,nem róllam van szó a kérdésben,hanem egy itteni lány irt nekem hogy ismer 1 ilyen párt és szerinte teljesen normális.pontosan ezt irta amit fent is olvashattok: "Ha ők tényleg szerelmesek, hol számít a kor? "
Én irtam neki hogy ez szerintem sem normális de ő szerint az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!