Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen szakmájú nőkkel randiztok szívesen?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasni, hogy a nőknek bejönnek a mérnökök. Kíváncsi vagyok, hogy vajon a férfiaknál milyen szakmájú nők a kapósak?2020. szept. 2. 10:21
21/30 anonim válasza:
Nagy ember legyen akire felnézhetek. Költő, író, zeneszerző, vagy valami tudományos területen, sejtbiolgógus esetleg antropológus is szimpatikus szakma.
22/30 anonim válasza:
20: nem feltétlenül szed ki a szajból, viszont hibátlanul újraéleszt :D
23/30 anonim válasza:
Mozdonyszerelő, vájár, olvasztár, kovács, kőműves...
Akik ilyen prostiféléket írtak, azoknak esetleg inszeminátor.
24/30 anonim válasza:
Nappal szivsebesz este revūtancos.
25/30 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel a szakmája/munkája (amíg nem útszélén álló szociális közmunkás vagy hasonló jellegű) ha szereti akkor nekem jó
26/30 anonim válasza:
Meg nem annyi esze van mint egy marék molylepkének, és el lehet vele értelmesen beszélgetni bármiről, addig nem érdekel.
27/30 anonim válasza:
#18: Nem kötekedésből, de írd már le légyszi, hol keres sokat egy orvos. Mert a 140 nettó szerintem nem sok:(
28/30 anonim válasza:
Ne dolgozzon, üljön otthon és főzzön, majd én eltartom.
30/30 anonim válasza:
Engem nem érdekel mit dolgozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!