Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen szakmájú nőkkel randiztok szívesen?
#10 LOL. Megjegyzem, en nem vagyok feltekeny tipus, sosem kontrollaltam egyik csajomat sem, mindenki azt csinal amit akar, de ettol meg racionalis dolog az eselyeket csokkenteni. Es az hogy nem ugyfelezos csajt valasztasz, az csokkenti a nem kivanatos esemenyek eselyet, anelkul hogy korlatoznad a csajt.
Megj: igy is 1ik csajom lelepett egy kollegaval. 1 kolleganom meg velem lepett le...
Már semilyennel, mert van feleségem. Ő mérnök. Én preferálom a reálosabb beállítottságú nőket vagy azokat, akik komolyabb segítő szakmában dolgoznak: kutatók, mérnökök, orvos, pszichológus, közgazdász, tanár...
Amíg értelmiségi, nem válogatok. De ha csak valami szánalmas alibioklevele van, az nagyon zavar. Az ilyen körmöskék meg kozmetikuskák nem az a világ, akikkel rendesen tudnék beszélgetni. A feleségem egy ilyen kozmetikus tanfolyamot munka mellett, hobbiból kirázott a kisujjából, hogy tudjon profibb termékeket venni magának. Nagyjából ennyit is ér a szakma.
Most komolyan van ember, ami eszerint válogat?😂Ez nevetséges. Mármint az jogos elvárás, hogy mondjuk legyen diplomás/értelmiségi, ha te is az vagy, de most ilyen hogy orvos igen, közgazdász nem, mi a franc köze van ahhoz, hogy milyen lesz a kapcsolatotok?🤣Meg hogy emberileg milyen? Az orvosokra nem tudom, miért vannak sokan ráállva, nekem volt orvos pasim, de annyit dolgozott és olyan beosztásban, hogy alig láttam. Hiába keres sokat meg presztizses szakma, én nem tudnék együtt lenni orvossal, max ha én is az lennék. Na meg emberileg sem mind olyan, mint amilyennek gondolnád, ezt hívják előítéletnek.
Nekem van diplomám és nagyon jól fizető szakmám is, de ha bárki csak emiatt akarna velem lenni, azt biztos kidobnám. Legyél már férfi és keresd meg magadnak a pénzt, ne a nőn akarj élősködni, mert akik ezeket kommentelték, azok tuti csak a pénzt nézik :D
18: senki sem azért írta le a szimpatikus szakmákat, mert a pénzt nézi...hol látod te ezt?
Én csupán azokat soroltam fel, amik szerintem nőies szakmák, vonzóak számomra vagy tapasztalataim alapján jobban passzolhat bizonyos esetben a személyiségünk. Egyébként az óvónő, tanítónő tipikusan nem az a jól fizető szakma, szóval ezzel méginkább azt bizonyítom, hogy a pénz egyáltalán nem számít.
4-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!