Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha nem tetszik a lány, akkor is randiztok vele tovább szex reményében?
Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 17:42
1/9 anonim válasza:
Mi van?Oda se megyek olyanhoz,és nem is irok rá,arra ,aki nem tetszik.Akkor hogy randiznák már vele?
Nem.
2/9 anonim válasza:
Nagyon sokan igen, mert (tisztelet a kivételnek) ingyen ürítésre még alkalmasnak találják.
3/9 A kérdező kommentje:
2. Egy olyan emberrel aki nem is tetszik?
2020. aug. 14. 17:54
4/9 anonim válasza:
Vannak ennek fokozatai. Nem ismerem a sztoridat, de sok olyat hallottam már, hogy kapcsolatra nem felelt meg az adott lány külseje, mert ciki lett volna vmiért felvállalni, de szexre jó volt. Egyébkènt pedig igen, vannak olyanok, akik bárkit, aki szétteszi.
5/9 anonim válasza:
igen, mert ha csinos, de arcra nem jön be és buta, akkor is jó egy menetre.
6/9 anonim válasza:
és hidd el a rondább (mármint hogy még szexre neked épp jó legyen) lányok a legjobbak az ágyban, ezt sok dolog alátámasztja. Odaadóbbak, hogy kompenzálják a külsejüket.
7/9 anonim válasza:
Én nem mert az ilyen csúnyácska lányok fekszenek le a legtöbbb férfival mert ez ad nekik önbizalmat. Ha lefeküdnék egy ilyen lánnyal akkor elkapnék valamit. A szép lányok szerencsére válogatósak és nem kínálkoznak fel mindenkinek.
8/9 anonim válasza:
Egy hosszú kapcsolatból való kilépés után volt ilyenben részem igen. Mielőtt szex lett volna belőle inkább véget vetettem neki. Nem akartam így ágyba vinni, gonosznak éreztem.
9/9 anonim válasza:
Igaz 7es, Igaz! De sajna a férfiakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!