Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, aki Wicca vallású?
Figyelt kérdés
Zavarna téged az ilyen új pogány vallás?2020. aug. 30. 19:32
11/18 anonim 

válasza:

Zsidó vallas: 5000 év
Kereszténység: 2000 év
Buddhizmus: 2600 év
Muzulmán: 1400 év
Hinduizmus: 3000 év
Wicca: 70 év
Na akkor most új vagy sem?
12/18 anonim 

válasza:

Egy 12 evesnek uj. Es neki meg nem olyan ciki. De felnott embernel mar az.
14/18 A kérdező kommentje:
Előre tudod a személyről, hogy Wicca a vallása. Zavarna téged, hogy ilyen a vallása párkapcsolat esetén? Lenne ez kizáró ok?
2020. szept. 2. 11:43
15/18 anonim 

válasza:

Ez kábé olyan szinten lehet, mint az asztrológia. Volt egy asztrológus-kártyajós barátnőm. Nagyon odaadóan cumizott...
16/18 anonim 

válasza:

Húúú, még tiniként kihoztam a könyvtárból egy könyvet, ami erről szólt. Érdekesnek tűnt, de egyébként kinőttem már az ilyenből. Nem, nem tudnék valakit így komolyan venni. :D
(Bár, akármilyen vallás komoly hívét sem.)
17/18 anonim 

válasza:

Az iccákat jobban szeretem, főleg ha szét teszi a lábát is.
18/18 anonim 

válasza:

Mint vallas, nem zavarna, mert nem vennem komolyan. De nem szeretnek gyertyakat, fustoloket az eletembe, se hulye new age boltos kelta cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!