Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor valljam be a sracnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor valljam be a sracnak, akivel randizom, hogy boszorkany vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy covenem is, amibe tartozom, minden heten talalkozunk, tartjuk a tipikus unnepeket is. Van a szobamban oltar. Rendszeresen vegzek el kulonfele ritualekat, szoktam turazni menni direkt gyujtogetes celjabol. Bajitalokat fozok.

23 eves vagyok es meg nem volt baratom, de most alakul valami de nem akarom, hogy rosszul reagaljon.

2020. máj. 12. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Amikor azt akarod, hogy lelépjen.
2020. máj. 12. 18:30
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy, mert olyan gyorsan fog menekülni, hogy esélyed nincs utolérni.
2020. máj. 12. 18:31
 3/18 Lachesys ***** válasza:
77%
csinalj szerelmi kotest es minden meg van oldva!
2020. máj. 12. 18:32
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Mindegy mikor, őrültnek fog nézni. És már értem miért tűntek el a kóbor cicák a környéketekről.
2020. máj. 12. 18:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Harmas, nem szeretnek, jo lenne ha magatol alakulna a dolog :( Baratnoknek szoktam csinalni, ha kerik.
2020. máj. 12. 18:33
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Nehéz ügy. Igazából etikai szempontból mindenképpen minél hamarabb közölnöd kellene vele a világnézetedet, mert ha ez neki eleve nem fogadható el, akkor csak az idejét vesztegeti rád. Az persze más kérdés, hogy ezzel elijesztheted, de szerintem fontosabb a korrektség.
2020. máj. 12. 18:34
 7/18 anonim ***** válasza:
33%
Melyik nő nem az? :)
2020. máj. 12. 18:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez egy elég nagy és számodra fontos része az életednek, ezért a lehető leghamarabb. Ez a lehető legtisztességesebb mód, és ha emiatt nem jön össze a kapcsolat, az sajnálatos, de legalább őszinte voltál vele.
2020. máj. 12. 18:39
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem legjobban akkor jársz ha csak akkor vallod be amikor visszajársz kisérteni.
2020. máj. 12. 18:42
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Jó most, aki válaszolt a kérdésre meg még rosszat is azt lerajzolja egy papírra a boszorka néni és megátkozza meg minden nyavaját küld rá stb.
2020. máj. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!