Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítsèg, Boszorkàny a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsèg, Boszorkàny a nő, akivel ismerkedem?!

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedek egy nagyon kedves, intelligens,szexi, művelt (reàl!szakon diplomàzott!) nővel. Lassan derülnek ki dolgai:

A lakàsàn eddig 1* voltam, normàlis hely, de van egy polc, ahol kristàlyok, szàrított növènyek stbk vannak. Ekkor kèrdeztem rà, hogy az mi. Valami pogàny vallàst követ, nèha kàrtyàt vet magànak, gyertyàkkal bohóckodik, àllítólag mindezt hobbiszerűen.

A testvèrem szerint, ne törődjek ezekkel, az ilyen zizzentek a legjobbak az ágyban, a legjobb baràtom szerint meneküljek.

Nem tudom, mi legyen. Eddig komolyan el tudtam volna kèpzelni magunkat együtt. Semmi nem utalt ilyesmire, nem öltözik hippisen vagy gothosan, tudomànyokról is elbeszèlgettünk. Normális csajnak hittem.

A legjobb, hogy 30-31-èt együtt töltjük, de most màr tartok tőle. 32 èvesen fèlek ott aludni egy lànynàl, mert lehet elmebajos.

Fèrfitàrsaim, van tapasztalatotok boszorkànyokkal?

2018. dec. 26. 17:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem te elmebetegebb vagy, mint az a nő, ha csak emiatt elkezdtél félni tőle.
2018. dec. 26. 17:12
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Inkább te vagy az agybajos.

Én is reál szakon végeztem, szeretem az asvanyokat, gyertyakat. Elegánsan öltözom és nem tartom magam örültnek.

2018. dec. 26. 17:19
 3/19 anonim ***** válasza:
68%

Te elmebajosabb vagy.

Semmivel nem rosszabb, mintha keresztény lenne. Sőt, ez még izgalmasabb is, mármint úgy, hogy "egyedi".

Normális csaj, ne aggódj.

2018. dec. 26. 17:22
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

Ha jól tudom akkor van egy olyan ünnepük, mikor friss férfiszíveket főznek békaszemmel, közben pedig az áldozatok lábszárcsontjával maszturbálnak.

32/f

2018. dec. 26. 17:25
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Csak óvatosan az ilyen hókuszpókusszal!

Az első ott alvásnál disznóvá fog varázsolni:D

2018. dec. 26. 17:30
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
Ez az ünnep december 31-én van.
2018. dec. 26. 17:30
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
És mikor ezt az ünnepet tartják, maszturbáció alatt pogány szitkokat sikítoznak. Én vigyáznék vele!
2018. dec. 26. 17:53
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Marhán bírom az ilyen csávókákat, akik találnak egy normális nőt, aztán elkezdik pedzegetni az egyetlen egyszál furcsaságát. Ez legyen a legnagyobb bajod vele.
2018. dec. 26. 18:00
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
Miért keresed a kifogásokat? Es egyáltalán mitől félsz? Elvarázsol,vagy vudu babát készít ,esetleg elátkoz? Szegény lány ha tudná,hogy félsz tőle a vallása miatt,tölthetné mással is azt a 2 napot
2018. dec. 26. 18:12
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
És ha még úgy is lenne, hogy boszorkány, vagyis a boszorkány (wikka) hit követője akkor mi van? Tudod sokféle vallás létezik. Nagy világvallások: keresztény, muszlim, hindu, buddhista. Ezek mellett a kisebb kevésbé nagy tömegeket vonzó vallások is jelen vannak: sámánhit, wikka és még sorolhatnám. Akkor az emberiség nagy része nem normális mert nem a keresztény vallást tartja? Én például a buddhizmussal szimpatizálok. Szerintem Te vagy furcsa, nem a lány!
2018. dec. 26. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!