Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítsèg, Boszorkàny a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsèg, Boszorkàny a nő, akivel ismerkedem?!

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedek egy nagyon kedves, intelligens,szexi, művelt (reàl!szakon diplomàzott!) nővel. Lassan derülnek ki dolgai:

A lakàsàn eddig 1* voltam, normàlis hely, de van egy polc, ahol kristàlyok, szàrított növènyek stbk vannak. Ekkor kèrdeztem rà, hogy az mi. Valami pogàny vallàst követ, nèha kàrtyàt vet magànak, gyertyàkkal bohóckodik, àllítólag mindezt hobbiszerűen.

A testvèrem szerint, ne törődjek ezekkel, az ilyen zizzentek a legjobbak az ágyban, a legjobb baràtom szerint meneküljek.

Nem tudom, mi legyen. Eddig komolyan el tudtam volna kèpzelni magunkat együtt. Semmi nem utalt ilyesmire, nem öltözik hippisen vagy gothosan, tudomànyokról is elbeszèlgettünk. Normális csajnak hittem.

A legjobb, hogy 30-31-èt együtt töltjük, de most màr tartok tőle. 32 èvesen fèlek ott aludni egy lànynàl, mert lehet elmebajos.

Fèrfitàrsaim, van tapasztalatotok boszorkànyokkal?

2018. dec. 26. 17:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Adj egy esélyt neki. Nézd meg milyen, ha tényleg dúrva és úgy ítéled meg, dobbants. Viszont most még nem kéne.
2018. dec. 26. 18:17
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez a hókuszpókusz,mind bohócság. Csak akkor lécelj,ha valami szekta tagja
2018. dec. 26. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Ismerek oltásellenes orvost aki ráadásul még a homeopátiás marhaságokban is hisz. A reál diploma semmit nem jelent. A csaj kártyát vet, meg varázsol és az itteni válaszolók téged tartanak furcsának mert ezt szóvá teszed?! Hagyd a francba ezt a hibbant p1csát.
2018. dec. 26. 19:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért rosszabb, mint imádkozni? :)
2018. dec. 26. 19:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Reneszánszát élik az ilyen boszorkányos, wicca dolgok. Sokan ebben élik ki magukat.

A negyveniksz százalékos gyűlöletgombócok meg inkább a kereszténységtől fosnának ennyire.

2018. dec. 26. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

A reál diploma nem jelent semmit, ettől még az illető lehet hívő, vallásos vagy olvasgathat horoszkópot és vethet kártyát.

Ezek amúgy inkább ilyen hobbi dolgok. Ha ezért félsz tőle, inkább veled van baj.

De szerintem csak trollkodsz.

2018. dec. 26. 21:14
 17/19 mikeXxX ***** válasza:
Adj neki egy csókot királyfi és újra béka leszel 😂 ! Atyám bexarok 😂😂😂!
2018. dec. 26. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:
9%

Én biztos nem foglalkoznék ezzel a nővel, elkerülném.

Kártyát vet magának, az már kicsit zizzent.

2018. dec. 27. 00:41
 19/19 anonim ***** válasza:

nagyon sok no csinal ilyet, a nok szeretnek hinni valamiben iletbe szeretik a spiritualis dolgokat.

edesanyam is hivogatja az emet dijjas szamokat es josnotol ker tanacsot, de nem hibbant. sem en sem a tesom (mindketten nok) nem hiszunk ilyenekben.

hiaba voltam almaim nekem is amik valora valtak, csak veletlen egybeesesnek tulajdonitottam.

a legtobb nonek van ilyen hobortja...

2019. jan. 6. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!