Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor valljam be a sracnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor valljam be a sracnak, akivel randizom, hogy boszorkany vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy covenem is, amibe tartozom, minden heten talalkozunk, tartjuk a tipikus unnepeket is. Van a szobamban oltar. Rendszeresen vegzek el kulonfele ritualekat, szoktam turazni menni direkt gyujtogetes celjabol. Bajitalokat fozok.

23 eves vagyok es meg nem volt baratom, de most alakul valami de nem akarom, hogy rosszul reagaljon.

2020. máj. 12. 18:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem minnél hamaarabb közölnöd kéne vele hogy te hogyan látod a dolgokat. Mert lehet hogy, ő nem ért ezzel egyett, és jobb ha előbb kiderül.

És mi van ha később valod be, és azt mondja hogy ő ezt nem tudja megérteni ?

2020. máj. 12. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Amikor el szeretnéd veszíteni
2020. máj. 12. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Döntsd el mi a fontosabb,hogy megtaláljonaz igazi szerelem,vagy a boszorkányosdi.
2020. máj. 12. 19:14
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
Huha, mit meg nem adnek egy ilyen csajert. Mindig is egy boszorkany baratnore vagytam.
2020. máj. 12. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Azt hittem, ezt 15 éves koruk körül kinövik az emberek.
2020. máj. 12. 19:51
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Mondd meg neki, hogy pattanjon föl mögéd a seprűre.
2020. máj. 12. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
#15 van, aki 40 évesen is annak hiszi magát és csodálkozik miért nincs pasija.
2020. máj. 17. 22:17
 18/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem bármennyire kényelmetlen,de inkább tisztázd le vele még az elején. Még mindig jobb,mintha mondjuk akkor derülne ki,amikor a szüleinek mutat be...

Szerintem ne félj. Ha rendes a srác,akkor megérti,de legalábbis elfogadja. Ha meg bunkó,akkor jobb,ha ez már az elején kiderül;)

2021. jan. 4. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!