Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember lennék emiatt?
Van egy lány, akivel évekkel ezelőtt ismerkedtem meg. Randiztunk párszor, nagyon jól alakultak a dolgok! Tetszett a lány, jól el tudtunk hülyéskedni egymással, komoly dolgokról is el lehetett vele beszélgetni. Ha beszélgettünk akkor jobb kedvem lett sokkal!
A lány elkezdett érezni valamit irántam, annak ellenére, hogy én elég béna voltam az ágyban. Ő nagyon ügyes volt, talán életem legjobb szexeit ezzel a lánnyal éltem meg. Viszont nem tudtam beleszeretni, az életem is úgy alakult, hogy külföldre kellett költözöm, egy hónapban 1x ha hazajárok, akkor is csak szexelünk egymással semmi több. Viszont ő igényelné a több együtt töltött időt, amit én nem tudok neki megadni, csak szexet szerelem híján.
Sokat sírt a lány, mert elmondása szerint megszeretett engem, és beleszakad a szíve, hogy ez ilyen rosszul alakult köztünk. Rossz ember vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!