Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt rossz ember lennék?
Két évig volt barátom, nyár előtt szakítottunk, első szerelem első kapcsolat volt... A nyarat nem itthon töltöttem és most hogy megérkeztem kicsit elkezdtem azt ami kimaradt az életemből, a pasizást. Két nap alatt négy sráccal randizok, egyikkel se volt és nem lesz csók se csak ismerkedem. Viszont ez olyan mintha többet "bolondítanék" vagy nem? Most emiatt rosszul kéne éreznem magam, vagy az ismerkedésben nincs semmi? Nyilván ha az egyik jobban megfog akkor nem fogok már a többivel találkozni csak még ebben a kezdeti szakaszban... Szerintetek?
20/L
Emiatt nem vagy rossz, nincs ebben semmi így még.
Ha kezd komolyabbra fordulni az egyikkel és folytatod a többiekkel is a randizgatást na akkor már kezdesz szemét lenni.
Nem vagy rossz ember, de szerintem ezt te is tudod. Vagy nem...nyilván a te erkölcseidnek ez már nem oké, ezért tetted fel a kérdést.
Szeritnem nincs ezzel baj, az már fura lenne, ha mind a néggyel le is feküdnél két nap alatt. Azt már az én gyomrom sem venné be, pedig én aztán elég szabados vagyok :D
De ezzel nincs baj.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!