Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdek kapcsolat? Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdek kapcsolat? Mennyire szemétség ez?

Figyelt kérdés

Adott egy 28 éves nő, aki már belefáradt a csalódásba és a férfiakba akiknek nem volt komoly szándékuk. Minőségi munkával rendelkezik és kényelmes anyagi háttérrel.

A férfi egy 34 éves, művel, szorgalmas és szinten jó anyagi háttérrel rendelkezik. Az illető szeretne már családot és gyerekeket és nagyon vonzódik a nőhöz. A nőnek nem igazán az esete, de bele akar menni, mert lát benne valamit és jól is érzik magukat együtt. Ha a nő belemegy ebbe a kapcsolatba, akkor nem igazán lenne szerelmen alapuló érzelem. Önzőség a nő részéről, ha megalkuszik így?

Mind két oldalról érdekelnének a válaszok.

2020. aug. 20. 22:41
 1/10 A kérdező kommentje:
A nő érvei az anyagi biztonság, férj, és a család. Nem kihasználná a férfit, egyszerűen megalkudna vele.
2020. aug. 20. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Még valami titoknak kell lenni, amit kifelejtettél a kamu írásodból.
2020. aug. 20. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha ettől boldog, miért lenne hülyeség?

Nem megalkuvás szerintem, csak józan gondolkodás.

Lehet várni a csodára, de tény hogy kevés az a potenciális jelölt aki megfelel.

F37

2020. aug. 20. 23:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sokan azt hinnék, hogy a nő csak a pénzre menne, de neki sokkal fontosabb hogy családja legyen, és a férje tudja őket anyagiakban támogatni, hogy ő jó feleség és anya tudjon lenni
2020. aug. 20. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerinted tudnál hűséges lenni?
2020. aug. 20. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem magaddal cseszel ki (nem eseted, nem szerelem, megalkuvás szó használata- te magad írtad).

Másodsorban a pasival is kicseszel, és olyan szinten önzőség, hogy ha már most így indul, mit gondolsz, milyen házasságotok lesz?

Éldegéltek, szülsz neki egy gyereket, megvan a célotok. Aztán ritkul a szex, tipikusan az a pár lesztek, akik havonta, majd 2-3 havonta, x idővel még ritkábban szexelnek. Ja és eljuttok hamar oda, hogy csaljátok a másikat, hiszen a házasságotok kirakat és a gyerek címszó tartja egybe.

De persze emellett meglesz amit szeretnél: békesség, nyugalom, stabilitás.

2020. aug. 21. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Megelégedni azzal ami van nem bűn. Felrúgni a családodat 20 év múlva mert úgy érzed ott az igazi lábremegtetős “nagy ő” már inkább. Vagy belemegy a lábvíz kapcsolatba és fennáll az esélye hogy jön a mindent elsöprő valamikor, vagy várja a mindent elsöprőt de benne van a kockázat hogy talán sosem jön el és elment mellette az élet. Ezt kell szerintem mérlegelni
2020. aug. 21. 00:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne alkudj meg! Egy idő után rosszul erezned magad. Most meg nagyjából megfelelőnek gondolod. De valami hiányozni fog. Meg most szakits vele. Egy gyerek semmit nem old meg,csak rosszabb lesz.
2020. aug. 21. 00:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem se lesz ebből jó házasság meg család.Nem azt mondom hogy örökké rozsaszín ködnek kell lenni meg fülig szerelmesnek ...de legalább az elején legyen egy kis szikra vagy valami.különmben nem ér semmit..
2020. aug. 21. 01:00
 10/10 anonim ***** válasza:

7

Én mondjuk pont ezért nem tartom bűnnek azt sem, ha "20 év múlva mert úgy érzed ott az igazi lábremegtetős “nagy ő”" felrúg valaki mindent.

Ki vagy te, vagy ki vagyok én hogy ítélkezz mások felett? agy alapból hogy eldöntsd melyik a helyes döntés? Én nem szeretem ezt, mikor emberek iylen könnyen ítélkeznek, mi "bűn" meg "nem bűn"

Bűnnek nem bűn, hiszen ahogy írtad magad is, senki nem garantálja, hogy egyáltalán találsz bárkit is, akibe szerelmes tudsz lenni. Pláne ha még azt is szeretnéd, hogy ez kölcsönös és akadálymentes legyen..

ÉS mit csináljon az illető? 20 évig amíg nem jön a nagy szerelem, éljen magányosan elzárkózva a kapcsolatoktól, mert szerinted ez a "nem bűnös" megoldás?

Példának okáért 28 éves az illető, ha 20 év múlva szerelmes lesz, 48 éves lesz.

Én magamból kiindulva 1x voltam szerelmes olyan módon ( lábremegő), 3 éve, 26 évesen. Most vagyok 29. Ki tudja mikor éreznék ilyet újra.

Az élet rövid mindenkinek. HA 10-20 évente egyszer érez lábremegős szerelmet, bocs, de nem voksolnék amellett, hogy várjon az igazira. :) Xar lehet 10-20 évet élni várni valami illúzióra ami vagy eljön, vagy nem.

Egyébként én ezért választanám az aranyközéputat:

nem kell az idióta lábremegős "nagyő" h*lyeségekre várni, de ez a másik véglet is romboló, ahol se kémia, semmi csak érdekből és biztonságból megalkudik valaki.

Számomra egy dologra lehet biztonságosan építeni, és az nem a rózsaszín ködös szerelem, és nem is az érdekkapcsolat, hanem a kettő között elhelyezkedő: ú

amikor megvan a kémia is, társ szempontjából is egyeznek az értékrendek és célok/tervek, jól is érzitek magatokat együtt. Ebből lehet építkezni és ez fog működni 20 év múlva is. Mert ez egy biztonságos, valós alapokon nyugvó kapcsolat, nem ingoványos sem a túlfokozott érzelmek miatt amik elvakítanak, sem amiatt nem, mert megalkudsz materiális dolgok vagy egyebek miatt valamivel, amiben érzelmileg kicsit sem vagy igazán benne és nem tesz boldoggá hosszú távon. Egy ideig ez is működik, de nem elég egy élethosszig kapcsolat fenntartására.

2020. aug. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!