Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szemétség lenne ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szemétség lenne ugye?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány,akivel tavaly nyáron kavartunk egy rövid ideig,de nem komolyan.Mikor vége lett megbeszéltük,hogy barátok maradunk.Ez meg is történt az elmúlt egy évben sokat voltunk együtt.Néha felmerült a részéről,hogy megpróbálhatnánk együtt de nem hajlottam a dologra,és ugylátszott hogy nála sem komoly a szándék(bár közös barátok nyagattak,hogy benne sokkal több van irántam de nem vettem komolyan)Szóval idő közben én beleszerettem egy másik lányba de úgy nagyon.Vele nagyon csúnyán lett vége a dolognak idén nyáron,és nagyon megviselt.A lány barátom sokat segìtet utánna "pátyolgatta a kicsi lelki világom" és az elmúlt két hónapban mégtöbbet voltunk együtt.Aztán a hétvégén volt egy házibuli ahol bevallotta hogy szerelmes belém,és szeretné ha együtt lennénk.

Én hajlok a dologra,szeretem őt,szeretek vele lenni de szerelmes nem vagyok belé,és még egyáltalán nem vagyok túl a másik lányon (erről a lány barátom is tud)

Kihasználni nem akarom,ha összejövünk a legjobb formámat fogom neki hozni de szerelmes nem tudnék belé lenni,ezt már tavaly nyáron is tudtam.Ha arra várok hogy túljussak a másik lányon akkor nagyon sokáig leszek egyedül ezt már most tudom,és most jól jönne egy kapcsolat.

Ìgy érdemes belemenni?Nem hittegetem,nem használom ki.Elég jól ismer tudja hogy bennem mi zajlik jelenleg.Napok óta kattogok a dolgon,de nem tudok döntésre jutni.Ha most adok egy esêlyt a dolognak és nem működik akkor a barátságunknak is vége.Ha összekövünk ő boldog lenne,én pedig igyekeznék is hogy azzá tegyem,és én sem fuldokolnék a kapcsolatban.

Szerintetek?Alaposam szeretném átgondolni a dolgot mielőtt döntenêk.

2018. okt. 24. 14:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet így élni? Engem kikészítene idegileg. Valami vagy van, vagy nincs, de az ilyen bohóckodások nagyon nem jók.
2018. okt. 24. 14:18
 2/19 A kérdező kommentje:
Kicsit túl bonyolìtottam most ìrásban,annyira nem vészes a helyzet :-D
2018. okt. 24. 14:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Beléd szeretett, szóval a barátságotoknak már amúgy is vége, ez ne legyen szempont. A legtisztább, ha elmondod őszintén az érzéseidet a lánynak, döntsön ennek a fényében, hogy mit szeretne tőled. Ha megpróbáljátok, maximum nem máködik, de itt már nincs barátság, amit menteni lehetne.
2018. okt. 24. 14:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csaj neked valahol mindig pótlék.Hiszen ezerszer nagyobb érzelmeket tud belőled más kiváltani.Összejöhetsz vele,de úgy jársz,hogy megint rákattansz valakire aki jobban megmozgat.Az se mindegy hány éves vagy.20 évesen keresném tovább aki nekem kell igazán.40 évesen jobban elgondolkodnék,de nem vagy 40.
2018. okt. 24. 14:30
 5/19 anonim ***** válasza:
54%

Ha az "igazit" keresi akkor még bőven magányos lesz 40-60-80 évesen is, mivel olyan nincs.

2018. okt. 24. 14:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod alapján kapcsolatfüggő vagy és ennek te is, a lány is meg fogja inni a levét.

Akkor jársz a legjobban, ha egyedül maradsz egy ideig. Az életedet nem kapcsolatról kapcsolatra ugrálásként kéne definiálnod.

Röviden: Nem érdemes belemenni.

2018. okt. 24. 14:32
 7/19 anonim ***** válasza:
#5: Oké, nincs igazi, de azért az alap, hogy legalább az elején legyen ott a tűz. Azért erre van példa. Ha az ember nem szerelmes, akkor nem szerelmes, ezt nem lehet erőltetni.
2018. okt. 24. 14:33
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kapcsolatfüggő,az tuti 😀

Alapjáraton remekül elvagyok egyedül,a jelenlegi helyzet csak azért gondolkodtat el mert nem szeretném elveszìteni ezt a lányt az életemből.És nem szeretném megbántani sem.

2018. okt. 24. 14:36
 9/19 anonim ***** válasza:

#6-os voltam: A "jól jönne egy kapcsolat." nagyon ritkán hangzik el érzelmileg egészséges ember szájából, ezért tűnik nekem úgy, hogy a magánytól menekülsz inkább bele a kapcsolatba.

Ha kapcsolatfüggő vagy, ha nem, ez így eleve bukásra van ítélve sajnos. Jobban járnál, ha barátok maradnátok.

2018. okt. 24. 14:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy túl a lányon de "jól jönne egy kapcsolat". Ezen gondolkodj szerintem.
2018. okt. 24. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!