Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes elvált nővel összejönni kockázatos?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy nagyon szép nővel, sajnos később közölte, hogy már volt férje és gyereke van. A kislányt még el tudnám fogadni, felnevelni, anyagiak megvannak rá, viszont hallottam ezt-azt már az ilyen párkapcsolatokról és láttam is ismerősi körömben egyet, ami nem végződött túl jól. A hölgy, legalábbis én úgy éreztem, a kelleténél jobban nyomult rám ahhoz képest, hogy átlagos külsejű, kissé elhízott emberke vagyok. Viszont ismeri az anyagi helyzetem. Nem probléma egyébként, ha biztonságot akar, de tartok tőle, hogy csak erre kellenék.2020. aug. 19. 19:36
11/14 anonim válasza:
Dagadt is vagy,pláne ne válogass.
12/14 anonim válasza:
Szerintem azt elég hamar kiderül és ki lehet szűrni ha csak az anyagi biztonság miatt van veled.
13/14 anonim válasza:
4 éve Egy elvált nővel élek,akinek van egy 5éves fia.Én is elváltam.A házasságom legszebb évei sehol nincsennek ehhez a 4évhez mérve!!
Ne foglalkozz ilyen gondolatokkal.
Az ember ilyenkor ugysem gondol házasságra egy darabig,vagy talán soha.Az a nő már tudja,hogy mit rontottak el,és nagyon valószínű, meg fog becsülni téged!
Összeköltöztök és kipróbáljátok.
Ha nem jön be,vagy gáz van,akkor elbúcsúztok egymástól.
Mi történhet?A pincében lelácol tán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!