Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes elvált nővel összejönni kockázatos?
* a kelleténél jobban nyomult rám
* Viszont ismeri az anyagi helyzetem.
Ezért nyomul rád.
Ha nem nyomulna, és nem érdekelné az anyagi helyzeted,és te futnál utána na, akkor gondolkodhatnál bármin. Igy viszont-kuka.
Sajnos én is a kelleténél jobban nyomultam egy férfira, aki mások szerint átlagos, nekem viszont bejött és csak azért ismertem az anyagi helyzetét, mert magától beszélt róla, pedig nem kérdeztem. Ja és még az anyagi helyzete megismerése előtt nyomultam rá. Tehát nem mindegy, hogy csak az anyagi helyzeted ismerete után kezdett el nyomulni rád vagy már előtte is nyomult-e. A szépség viszont relatív.
Egyébként csak a gyerek/ek miatt kockázatosabb, mint a gyermektelenek, de sokkal hűségesebbek, megalkuvóbbak.
Jobb lenne, ha kicsit jobban becsülnéd magad.
Én gazdag nő vagyok, mégis testesebb férfihez mentem hozzá.
Nem szerettem soha a kigyúrtakat, ez van. Az aputest nyert.
Ameddig magadat nem szereted, addig mások sem fognak.
Ismeretségi körömben 4-5boldog ilyen pár volt,amikor megismertem a barátnőmet. Igazából ,elvált egy kislánya volt. Bár az házassága az én szememben sose volt igazi. ...Fiatalkori lázadás vége gyerek lett,kórházban esketés,aztán 6hónap múlva válás.
Az első pár hónap jó volt. Kislány megszeretett(lehet,hogy manipulálta az anyja ),én is az exemet majd a lányát is. Decemberben jöttünk össze, áprilisig dolgozott, vendéglátásban. Aztán jöttek a fura dolgok. (Addigra szerettem őt is gyereket is). Leszámolt a munkahelyéről,nem is veszekedtünk de szerinte miattam volt ideges hibázott. Pár hónapot munkanélküli támogatáson volt, aztán kéregetett pénzt vagy,vegyek neki ezt azt, plcigit(egész nap szívta mert ráért).
Sajnáltam...kerestem neki állást.
Májusban munkanélküli lettem én is. Sokat voltunk otthon hülyeségeken agyaltunk,tényleg sokat veszekedtünk. Nekem csodamód volt pénzem,ő már fűnek fának tartozott.
El hagytam,szerdai napon. Letiltottam mindenhol,csüt reggel hív menjek le szüksége van rám meghalt az apukája.
Kibékűltünk? Melette voltam normális volt,úgy maradtunk. Ezután csodás 2 hónapunk volt,a gyerekkel kötődtünk egymáshoz. Hetekre össze költöztünk. Igazi kis család lettünk....vagyis észrevétlenül lehúzott ,de legalább a szex is nagyon jó volt. Attól hogy munkanélküli voltam mindig szereztem valahonnan pénzt(alkalmi munka,üzlet). Kerestem neki is munkát,magamnak is...neki semmi se volt jó(szerintem be se adta a jelentkezést)....
Én találtam.
Szilveszterkor végleg szakítottunk,addigra szüleim is kedvelték a kislányát.
Januárban felhívott,volt rgy utolsó utáni szex...tényleg jó volt. Kibökte reggel ,vegyek ki egy lakást,kis családunknak
Mondom: te mit adsz bele?? ....megharaguddott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!