Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyire lehet rizikós egy férjezett nővel összejönni? Mik lehetnek a buktatói?
Röviden: megismerkedtem egy 28 éves nővel, sokat beszélgetünk online (társkereső) majd 3 nap után mikor már mélyebb témák is előjöttek, kiderült hogy még nem vált el.
Külön él, vagyis jelenleg a szülőknél de férjezettként.
Egyébként a nő nekem belsőleg és külsőleg is nagyon favoritom. A beszélgetés is nagyon jó irányba haladt, szóba került a találkozás is a jövőben.
Ráadásul meglepően jól kiegészítjük egymást, mondhatni egy húron pendülünk.
Viszont hogy ez kiderült, kicsit elbizonytalanodtam.
Elvileg már 1 éve nincsenek együtt, mégsem váltak el. Azt nem árulta el miért, vagyis magától nem mondta, én meg nem akarom faggatni hisz alig pár napja beszélünk.
Nem tudom hogy merjek e belevágni egy ilyen "dologba". Főleg azért mert ha 1 év alatt nem váltak el, akkor ki tudja mi állhat a háttérben (közös cég, vagy közös vagyon stb.).
Én meg nem igazán szeretnék részt venni egy ilyen válási procedúrában (ha összejönnénk úgysem tudnám kizárni magam ebből az egészből).
Ha valaki volt hasonló szituban, az leírhatná a tapasztalatát, köszönöm!
Igazad van.
Visszakozz szerintem.
Ez a nő hazug, és komolyabb bajba is kerülhetsz.
Szerintem siman jojj ossze vele.
Fotozd ki azt a parbeszedet,amin azt irja kulonel a ferjtol. El fog valni... Lakcimed ne aruld el neki. Hozzad ne menjen.
Esetleg spekuláció helyett kérdezz rá?
Amúgy még ha közös megegyezésről is van szó, egy válást simán el tud húzni bíróság évekig, és most ráadásul a karanténos időszak alatt ők is szüneteltek, szóval simán lehet, hogy úgy értette a "még nem váltak el" részt, hogy már beadták a papírokat csak még nem került sor a hivatalos elválasztásra.
Amúgy nem hinném, hogy bármi kockázata lehetne, amennyiben ugye nem hazudik.
Kérdezz rá: az őszinte kommunikáció csodákra képes. Te sem stresszeled magad feleslegesen. A válás nem mindig jár procedúrával. Pl. ha nincs közös vagyon, közös gyerek, az apróságokat a felek elrendezték maguk között, akkor a nő egyszer be fog menni a bíróságra, és ennyi. De ehhez meg kéne tudni, mi is a helyzet.
Az előző párommal úgy jöttem össze, hogy ő is papíron házas volt még. Beadták már a válást, de a bíróság nyári szüneten volt. És mivel kb. minden ingóságot a csajnál hagyott, csak szabaduljon már, nem tudta azonnal kifizetni a válást, így kicsit később lett beadva. Nem volt semmi gond, egyszer bement ősszel a bíróságra, erről is azért tudtam, mert nyilván elmondta.
Ha annyira bejön a nő, akkor én adnék egy esélyt a dolognak, de mindenképpen kell egy őszinte beszélgetés.
A közös adósságot kifelejtetted...
Kérdezd meg s kész, mert téged ez aggaszt...pont ez marad ki a mély beszélgetésből...ja, s szóban tessék beszélni már, ne pötyögve gyerekként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!