Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a férfi-nő barátságnak bármilyen fizikai interakció nélkül?
Nem arról beszélek hogy két ellentétes nemű ember jó viszonyban van egymással pl. iskolában, munkahelyen, és időnként elbeszélgetnek, az teljesen rendben van, hanem a több éves "szoros" baráti kapcsolatokról, amikor a két fél gyakran közös programokat szervez egymással kettesben, pl séta, filmnézés, vásárlás stb. Bármiféle fizikai interakció nélkül.
Én személy szerint soha nem vágytam lány barátra, megvan az oka hogy az emberek többsége miért barátkozik inkább a saját nemével. Nem kell feltétlen a szexre vagy a csókra gondolni (habár az is egy opció), de ha pl, nincs ölelkezés, kézen fogva sétálás, összebújás vagy hasonlóbb apró dolgok, akkor mi értelme? Ha egy nő nem vonzódik hozzám fizikailag, és barátilag nem nyújt többet mint egy azonos nemű, akkor nem kérek a "barátságából".
Nem kell itélkezni, ez csak az én véleményem.
Kort, nemet írjatok.
Írtad, hogy egy nőre nem AKARSZ barátként tekinteni, akkor mi itt a kérdés? Magadban kell megkeresned a magyarázatot. Van, aki akar.
Ez pont egy olyan téma, ahol tök fölösleges leírnod, hogy "általában több a közös téma egy azonos neművel", mert a barátság egyén és egyén közötti kapcsolat, nem pedig a férfiak egészének a nők egészével való kapcsolata. Nyilván az adott nőnek és adott férfinak van egymással éppen elég közös témája, máskülönben nem lennének barátok.
Látom sarokba szorítottalak drága mivel már nem tudsz előjönni eredeti szöveggel, de akkor engedd meg hogy megadjam neked a kegyelem döfést ;) Két heteró férfi, és két heteró nő ugyebár nem vonzódnak egymáshoz, ezért ez nem akadályozza meg őket hogy igaz barátok lehessenek. Ez csak egy apró ok a sok közül. Mivel mondhatni egy világ ezért sokkal nagyobb az esély arra hogy több közös érdeklősési körben mozognak. Nem vágynak egymásra szexuálisan ezért mi maradt? A barátság/haverság. És ha már egy csomó nő is inkább férfiakkal haverkodna mint nőkkel (köszönhető a női természetnek) ahogy az egyik előző válaszoló is mondta, akkor szerintem nem kell tovább magyaráznom. A természet nem arra teremtette meg a férfit és a nőt hogy barátok legyenek.
Ja egyébként még nem válaszoltál arra hogy mit tudsz nyújtani egy férfi számára mint barát ;) Have a good night.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!