Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nem idegesit, hogy a fiuknak nincs annyira a vérében a szociális interakciok kezelése, mint nektek?
Ezt a kérdést nem értem. Lehet késő van már.
Én sosem állítottam, hogy jó lenne a szemmértékem, tudnék közlekedni a városban, értenék bármilyen férfias dologhoz... Nő vagyok, mások az adottságaim, ahogy a férfiaknak is. Most mi ezzel a gond?
Csak a magad nevében beszélj öcsi.
Első lecke pedig az, h ha csajozni akarsz ne úgy beszélj, mintha felelnél, szal 10 nőből 8 azt se tudja mi az a szociális interakció, hanem úgy ahogy otthon anyáddal szoktál....
A legszarabb az egészben pedig az, h próbálsz itt intellektuell lenni, főleg ezzel szociális interakció dumával közben meg egy 10 éves gyereknek is lejön, h egyszerűen hülye vagy mint a segg.
Mert h a jó kapcsolatteremtési képességgel rendelkező nő hamarabb bepasizik...
Jó hogy nem azzal vagy, h a jó vezetési képességgel rendelkező jól tudja vezetni a kocsit.
Jól van öcsi szerintem menjél aludni, mert egyre.nagyobb baromságokat beszélsz.
Épp az h csók után jön a legkönnyebben a szexx mert ha jól csókolsz akkor úgy benedvesedik a csaj mint a dög.
De úgy látom neked ezt se volt alkalmad megtapasztalni...
Azért nem mentek el veled mert egy balf.asz semmirekellő vagy.
Én értek a nőkhöz, esélyed nincs náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!