Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Évek óta szerelmes vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta szerelmes vagyok a párom barátjába és nem tudom kiverni a fejemből. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátom akivel már több mint 3 éve együtt vagyunk, nem tudom elképzelni, hogy ne vele legyek a továbbiakban, azonban már 2 éve nagyon tetszik az egyik barátja is. Körülbelül két éve a személyisége kezdett el tetszeni, mindig udvarias volt velem, hamarabb átadja a pulcsiját ha fázom mint például a barátom. Mostanra ez odáig fajult, hogy lassan mi többet beszélgetünk mint a párom és ő. Társaságban mindig rám néz ahogy kimond egy poént, hogy nevetek-e rajta, azonnal segít bármi gondom van. Fogalmam sincs, hogy tetszem-e igazán neki, de a női megérzésem azt súgja igen, de nyilván érthető okokból nem lép semmit. Évek óta nem volt barátnője és már vagy 5 éve nem is szexelt senkivel, én kezdeményezni sem láttam soha nőnél, pedig sok közös programunk volt már.

Az elmúlt időszakban már odáig jutottam, hogy nem csak a belső értékei tetszenek, hanem le is feküdnék vele. Rengetegszer fantáziáltam már róla, hogy hogyan.... meg. Borzalmasan érzem magam emiatt, hiszen ott van a párom akivel emellett szeretjük egymást.

Szerintetek lehet ebben olyan, hogy sajnálom hogy egy ilyen kedves, humoros férfinak évek óta nincs senkije? Mit csináljak, hogy el tudjam engedni ezeket a gondolatokat? (próbáltam már egy időben minden közös programot lemondani, de csak jobban hiányzott) Ha valaki volt már hasonló helyzetben elmondaná, hogy mi történt?

Külsőleg a párom jobban néz ki, tehát nem ilyenről van szó. A belső értékei viszont "megszépítették" ezért tartok ott, hogy szexelnék is vele.

2020. aug. 18. 00:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9: Persze, hogy többször találkozol vele, mivel már boldog-boldogtalanra odavágják. Ezen az oldalon is rengetegszer van az, hogy egy férfi kiír egy kérdést vagy ír egy teljesen normális választ és megkapja, hogy nőgyűlölő vagy incel. Én voltam olyan szörnyű, hogy lemertem írni egy kérdésnél, hogy vannak olyan nők, akik a pénzre mennek, de szerencsére nem minden nő ilyen. És tádám, nőgyűlölő lettem... Lemertem írni, hogy a nőknél a magasságon való rugózás pont olyan, mintha egy férfi a mellméreten rugózna. És tádám, nőgyűlölő lettem...

Én a való életben pont ugyanolyan ritkán hallom a nőgyűlölő szöveget, mint a férfigyűlölőt. Ez az egyetlen oldal, ahol azt látom, hogy mindenhova odaírják. Ez nem azt mutatja meg, hogy mennyi nőgyűlölő férfi van, hanem azt, hogy mennyi megkeseredett, frusztrált nővel van tele az oldal.

2020. aug. 19. 01:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele, és hamarabb elmúlik.
2020. aug. 19. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!