Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes lettem a barátom egy barátjába?
Már lassan 2 éve tart ez a folyamat és hiába próbálom nem tudom elengedni ezt az érzést. A kapcsolatom több mint 3 éve tart és szeretem a barátom. Ha nem szeretném akkor egyértelmű lenne a szakítás és hogy elmondanám a haverjának, hogy tetszik, akkor is ha a két szék esete lenne, de tényleg jó a kapcsolatunk és senkivel nem voltam eddig még ilyen összhangban.
Azonban a haverjával is minden héten találkozom, lassan már többet beszél velem mint a párommal és nem vagyok benne biztos, de azt hiszem tetszem neki. Nincs kapcsolata, barátnője sem volt már vagy 5 éve. Nagyon kedves velem, ami persze lehet azért is mert már a barátjának tart. Nektek ha tetszett egy haverotok barátnője hogyan viselkedtetek?
Én mit csináljak?
Nem akarok szakítani, viszont így nagyon rossz.
Inkább javítsd meg a marha jó kapcsolatod.
Azt se tudod, milyen lenne a másikkal, nem is ismered olyan szemszögből. Szerelem a francokat. Csak mert kedves? Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!