Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanács, hogy hogy közeledhetek a kiszemeltemhez?
Pár hónapja ismertem meg azt a srácot, aki nekem iszonyatosan bejön, de sajnos ritkán tudunk összefutni, valamiért mindig úgy jön ki a lépés, hogy elkerüljük egymást, ha én látom, akkor ő engem nem (egy helyen élünk). Ezért nem volt túl sok lehetőségem vele beszélgetni, de nagyon szeretném megismerni, teljesen rabul ejtette a gondolataimat. Nem tudom, hogy hogyan kezdeményezhetnék beszélgetést vele, mert szerintem én a számára csak az egyik lakó vagyok, így kicsit félek megtenni az első lépést, mivel konkrétan semmit nem tudok róla. Félek, hogy hülyét csinálok magamból, főleg, ha van párkapcsolata. És félek, hogy ha túl sokáig tökölök, akkor elköltözik vagy mással kezd randizni, tényleg féltékeny lettem, amikor megláttam, hogy egy másik lánnyal beszélget. Tudom, bénának gondolhattok ezek alapján, én is szerencsétlennek tartom magam emiatt, és mindig elhatározom, hogy most lépek, de mindig elszáll a bátorságom.
Valami tanácsot tudtok adni, hogy mivel szólíthatnám meg (mert konkrétan fogalmam sincs, legtöbbször lefagyok a közelében), miből meríthetnék erőt, hogy magam mögött hagyjam a bizonytalanságot, vagy ha nektek is volt hasonló történetetek, azt szívesen elolvasnám, hogy hogy kezeltétek, mi lett belőle, mik a tapasztalatotok :)
2-es! Nem mondtam ki, de nyilván a viselkedésemből látni lehetett. Annyira összezavarodott szegény, hogy már én sajnáltam.
Az van, hogy még a mai generáció is úgy szocializálódik, hogy a fiú megy oda a lányhoz, a lány csak jól értelmezhető jeleket küld. Ezzel többnyire tudnak mit kezdeni az ismerkedők, de a fordított helyzettel kevesen.
Én, férfiként, azt ajánlom, hogy igyekezz minél többet a látókörében lenni. Vegyen végre észre! Ha többször észrevesz, de nem kezd beszélgetést, akkor vagy foglalt, vagy nem jössz be neki. Akkor pedig ne fuss olyan szekér után, amelyik már tele van utasokkal és egyébként sem akar felvenni utasnak.
A másik verzió, hogy valami indokkal megszólítod őt (pl. tudja-e, hol találsz patikát).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!