Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nő és egy 35 éves férfi illik egymáshoz? Lányok, akik most 25 évesek vagytok, hasonló korban vagytok, pl 2 év plusz minusszal, lennétek egy 35-37 éves férfival?
Hamarosan 30 leszek, nem kell egy 20 éves kisfiú.
27 éves nő, aki szerint nem gond a 10 év, mit kezdenél egy 17 évessel?
Ugye máris gond a 10 èv!
A férfiak lelke és a nők lelke, személyisége nem nemek alapján különbözően “öregszik”, formálódik, ez csak elterjedt tévhit, mint mondjuk a babonák, és kifejezetten előnyös idősebb férfiaknak, akik fiatal lányokat akarnak felszedni.
Szóval mondhatni, magasról leszarom, mit gondol rólam egy másik generáció szexuális szempontból, mert egyszerűen nem vonz.
Tuti neked is carul esne, ha belekeverednél egy 2 as korcsoportba spontán valamilyen helyzet miatt, lenne valamilyen dolog és az összes ott lévő 20-on éves emberke rád mutogatna, hogy az öreg 30-as néni majd megcsinálja, vagy majd nem...
24: Nem hiszem, hogy ilyen helyre keveredek, a jelenleg nálam 5 évvel fiatalabbakat is unom egy idő után. És vannak is barátaim.
Ha pedig minden jól megy, a "30-as néni" az ő vagány oktatójuk lesz. :) Mint ahogy nekem is volt 30-40-es hatalmas forma oktatóm annak idején, aki nem akarta magát kelletni senkinek a korosztályomban, de volt egy olyan attitűdje, amiért nem mertem volna lenénizni.
Apropó nénizés, 18 évesen is néniztek a 10 évesek és azzal is rendben voltam. Miért lenne most különbség?
Bocs, de nem tudom átérezni a fiatalokra faxt verők nyomorát. Betegek vagytok, mint a pedofilok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!