Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nő és egy 35 éves férfi illik egymáshoz? Lányok, akik most 25 évesek vagytok, hasonló korban vagytok, pl 2 év plusz minusszal, lennétek egy 35-37 éves férfival?
24 vagyok, 30 éves kor fölötti párt még egy ideig nem akarok. Nekem 10 év sok, 5-7 év a maximum.
Van, akinek simán belefér több is, mint 10 év, én sajnos a kortól eltekintve is nagyon válogatós vagyok szellemi és értékrendi szempontból, szóval engem kifejezetten taszít, ha egy nálam 10 évvel idősebb ember ott tart agyilag, hogy egy 10 évvel fiatalabb társaságát tartja a legjobb társnak. Ahogy én is "unom" párkapcsolati szempontból a 20 éveseket. Valahogy nekem ez nincs rendben, a fiatalokkal túlságosan jól kijövő idősebb ismerőseimnek eddig még mindig volt valami a felfogásában, amit taszítónak, helyenként gyerekesnek vagy primitívnek tartottam. És szeretném, ha nem dobnának ki 30 éves koromra azért, mert a feszestest fétis győzött a "szerelem" felett. :)
Érdekes, hogy a válaszok mennyire ellentétben állnak a valósággal. Valahogy a huszonéves korosztályú nők előszeretettel választanak 10-15 évvel idősebb férfit. És ez engem, 27 éves férfit azért zavar, mert ne ott keresgessenek, hanem a saját korosztályukban, mert velük vannak egy életszinten, velük tudják a jövőt jobban tervezni. Kisarkítva, velük eveznek egy hajóban. Nem tudom, mi lesz velem 8-10 év múlva, de el tudom képzelni, hogy fura lenne, ha akkor még mindig barátnőzésre kényszerülnék, a korosztályomban mindenki egy szintén 33-35 éves feleséggel megjelenik, én meg hozok egy kis 25-26 éves valakit. Na de majd meglátom.
Alapvetően más életszakasz és ha most nem is olyan sok ez a 10-15 év, mert egy 25 és egy 35 éves azért például fizikailag még egy szinten van kis túlzással, de pl.: 45-55 felállás már neccesebb, 55-65-ről nem is beszélve.
10 év szerintem egyáltalán nem durva, nagyszüleim korosztályában is voltak már ilyen házasságok. 15 felett necces.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!