Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszu hallgatas es csendes leskelodes utan ma hajnalban ramir hogy szivesen megmagyarazza ha zavarnak a megvaloszatlan kerdeseim ,vagy valami hasonlo,hosszu ido utan ramir ugy hogy 3 napja irtam le neki hogy mekkora csalodas volt o nekem.miert?
"Aki ismeri a sztorit kivulrol fujja."
Te itt éled az életed, mintha egy szappanopera lenne? :D Szegény srác.
Szivesen valaszolok mindenre ha szeretned es zavarnak a megvalaszolatlan kerdesek
Ezt irta
Hat tobb kerdedem is van ezzel kapcsolatban,meg marcius elejen elkezdtunk beszelgetni,o kint volt hajon ,egesten aprilis elejeig igazabol ott oket karanten ala helyeztek,teljes csend nem irt nem keresett,ket hetig volt ez majd en megtortem a csendet aztal hogy a kishugara irtam hogy segitsen,igy aztan visszairt,itt igazabol linkelhetnek aki tudja es latta lenyegeben azzal magyarazta hogy meg mindig nagyon tetszem neki csak beragott a katanten miatt,ami vegulis ertheto mert az o hajonukon volt egy ongyilkos magyar.
Aztan bestelgettunk ujra,és egyszercsak azt mondta hagyjuk,nem ertettem miert,aztan 1 honapja ert haza de nem keresett.3 napja beragtam es megirtam neki hogy szamomra nem emberhez melto az hogy annyira oda volt most meg igy megvalaszolatlanul hagyott,erre irta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!