Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszu hallgatas es csendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszu hallgatas es csendes leskelodes utan ma hajnalban ramir hogy szivesen megmagyarazza ha zavarnak a megvaloszatlan kerdeseim ,vagy valami hasonlo,hosszu ido utan ramir ugy hogy 3 napja irtam le neki hogy mekkora csalodas volt o nekem.miert?

Figyelt kérdés
Aki ismeri a sztorit kivulrol fujja.El sem hittem hogy o ir ram.Eddig csak annyi jele volt a meg fennmarado erdeklodesenek hogy nezi a sztorijaim,ma meg ir.
2020. jún. 18. 01:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"Aki ismeri a sztorit kivulrol fujja."

Te itt éled az életed, mintha egy szappanopera lenne? :D Szegény srác.

2020. jún. 18. 01:07
 2/13 A kérdező kommentje:
"Megválaszolatlan,nem néztem még meg pontosan mit irt de hasonlo megfogalmazassal ,es igy hogy 3 napja leirtam neki mekkora kamu ember csalodas volt ,akkor csak lattamozta,ma meg ir.Miert,miert akar nekem fajdalmat okozni.
2020. jún. 18. 01:08
 3/13 anonim válasza:
Ugy tunik hogy nem voltal neki soha kozombos,annak ellenere hogy egy igazi hisztis pitsa lehetsz aki erzelmileg labilis,megis valami megfogta benned,gondolom ezt abbol hogy ,3 napig vart mire irt,szoval atgondolta,ja es ha nezegeti a sztorijaid mert erdekli meg mi van veled
2020. jún. 18. 01:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem.
2020. jún. 18. 01:18
 5/13 A kérdező kommentje:

Szivesen valaszolok mindenre ha szeretned es zavarnak a megvalaszolatlan kerdesek

Ezt irta

2020. jún. 18. 01:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha te most valami előzményre célzol, akkor be kellett volna linkelned. Amit most írtál, annak se füle, se farka.
2020. jún. 18. 01:29
 7/13 A kérdező kommentje:

Hat tobb kerdedem is van ezzel kapcsolatban,meg marcius elejen elkezdtunk beszelgetni,o kint volt hajon ,egesten aprilis elejeig igazabol ott oket karanten ala helyeztek,teljes csend nem irt nem keresett,ket hetig volt ez majd en megtortem a csendet aztal hogy a kishugara irtam hogy segitsen,igy aztan visszairt,itt igazabol linkelhetnek aki tudja es latta lenyegeben azzal magyarazta hogy meg mindig nagyon tetszem neki csak beragott a katanten miatt,ami vegulis ertheto mert az o hajonukon volt egy ongyilkos magyar.

Aztan bestelgettunk ujra,és egyszercsak azt mondta hagyjuk,nem ertettem miert,aztan 1 honapja ert haza de nem keresett.3 napja beragtam es megirtam neki hogy szamomra nem emberhez melto az hogy annyira oda volt most meg igy megvalaszolatlanul hagyott,erre irta ezt.

2020. jún. 18. 01:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szertintem ezt te olyan szinten tulkompplikalod, mint a franc... Akkor írd le neki a kérdéseid, és kész, mit kell ezen nyavajogni?
2020. jún. 18. 04:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyrészt nagyon idiótán fogalmazol, a felét ha lehet érteni. Ami nekem lejött ebből a zagyva hülyeségből az az, hogy nem írt rád. Baszki...
2020. jún. 18. 07:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Szívesen megdugna még egyszer. A hisztis stílusodból kiindulva másra nem is igazán vagy jó.
2020. jún. 18. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!