Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk buknak a csendes, különvonuló lányokra?
Vagy egy lány az egyetemen, nem barátkozik senkivel, nem jön a programokra. Mindig egyedül ül, mobilozik, olvas... Volt lány aki meg hívta is csapódjon, olyan elhagyatottnak tűnt. Köszönte az invitálást de egyedül van azóta is.
Mégis nagyon magas, helyes, udvarias pasija van, hogyan szedte fel? A fiú miert pont rá vetett szemet? Egy csomó szép lány van szingliként, ő meg, aki biztos nehezen ismerkedik, ott van a jó pasijával.
Én is hasonlóképp voltam.
Otthon volt a párom, baráti körből ismertem meg.
Kedveltem az évfolyamtársakat, nagyon ritkán elbeszélgettem velük, de én jobb szerettem külön zenét hallgatni, vagy chatelni a párommal két előadás közt.
Nem mindenki szeret vegyülni az egyetemen, de saját barátikörben lehet otthonosabban mozog.
Nem. Általában tapasztalatlan/sikertelen pasik buknak rájuk, mert azt hiszik, azokat könnyebb megdugni.
A férfiak a magabiztosabb, vagy kifejezetten vad nőkre buknak.
Én személy szerint már kettő ilyennel szívtam meg.
Pont, ahogy lazylover írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!