Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy félénk és csendes fiú tetszene meg kezdeményeznétek ti nála?
"Volt már rá példa". Bár nem mind volt annyira csendes...stb, csak simán szerencsétlen, ha ismerkedésről volt szó. Nekem az ilyesmi jobban ment mindig, és jobban is élvezem, mint a játszmázást. Kezdeményezni eddig nálam csak olyak kezdeményezett, akit a hátam közepére se kívántam. Nő létemre nem tudom elképzelni, hogy pozitívan reagáljak ilyesmire, mert lassan 30 év alatt tényleg sose tettem. Vagy kiszúrtam magamnak és kezdeményeztem, vagy nem kellett.
Bár én eléggé kivételnek számítok, de biztos vannak még hozzám hasonlók.
Nem.
Adnék neki valami jelet hogy tudja, próbálkozhat, de én sose kezdeményeznek magamtól.
Hát ez jó kérdés. Volt már velem ilyesmi hogy egy félénkebb srácnak szerintem és mások szerint is bejöttem, kezdeményeztem és pofára estem. Csak addigra már eléggé bele voltan zúgva...
Szóval úgy konkrétan én se próbálkoznék be, de igyekeznék minél egyértelműbben a tudtára adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!