Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves fiúk, férfiak:hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves fiúk, férfiak:hogyan álltok a teltebb, kövérebb nőkkel? Egyáltalán mikor mondjátok egy lányra, hogy ő már kövérnek számít?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy kinek a pap,kinek a papné,ezért érdekel.Vajon mi számít már kövérnek?5-10-15 plusz kg?Vagy csak a 30?

Légyszi kort is írjatok.

2010. aug. 4. 13:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Erről a képről csak az első tetszik, az normális. A második is szép még, csinos a maga nemében, viszont a harmadik kifejezetten kövér. Az egészségre is ártalmas az ilyen túlsúly úgyhogy csak óvatosan. Inkább fel kéne állni és mozogni menni, nem össze-vissza zabálni.

2010. aug. 8. 19:15
 22/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez azért elég erős túlzás, a túlsúlytól messze van.
2010. aug. 8. 19:30
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Na ez túlsúly a köbön. Utolsó előtti, ha neked a harmadik lány kövér akkor menj el szemészetre. Ez pont még normális telsúly, szép kerek, nem olyan gebe mint a másik kettő. Az elsőnek csúnya a lába, túl gebe. Régen a telt volt a természetes és a szép, a termékenység szimbóluma, ennyire eltorzult a mai emberek ízlése?

Én se vagyok vékony, sőt egy darabig nem is leszek mert jólérzem magam a 66 kilómmal és a 173 centimmel. Nem vagyok arányos sem, a combom vastagabb.

Ennyi. Lehet lepontozni.

16L

2010. aug. 19. 17:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Az első nagyon csontos szerintem.

A harmadik meg teltebb, erős csontozatú, de nem igazán.

Lehet kövérnek mondani.

Szerintem a második az átlagos.

De végül is egyiknek sem tökéletes a külsője.

Szerintem az a szép ha egy lánynak telt, gömbölyű melle és feneke van. Aki sportos, nagyon kicsit izmos(nem fiúsan)és feszes, napbarnított bőre van.

És persze természetes rajta minden.

2010. aug. 19. 19:18
 25/25 anonim ***** válasza:
az 1. tök vékony , a 2. elmegy, de sztem a 3. a legjobb és nem kövér
2010. aug. 19. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!