Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk, férfiak:hogyan álltok a teltebb, kövérebb nőkkel? Egyáltalán mikor mondjátok egy lányra, hogy ő már kövérnek számít?
Tudom,hogy kinek a pap,kinek a papné,ezért érdekel.Vajon mi számít már kövérnek?5-10-15 plusz kg?Vagy csak a 30?
Légyszi kort is írjatok.
Erről a képről csak az első tetszik, az normális. A második is szép még, csinos a maga nemében, viszont a harmadik kifejezetten kövér. Az egészségre is ártalmas az ilyen túlsúly úgyhogy csak óvatosan. Inkább fel kéne állni és mozogni menni, nem össze-vissza zabálni.
Na ez túlsúly a köbön. Utolsó előtti, ha neked a harmadik lány kövér akkor menj el szemészetre. Ez pont még normális telsúly, szép kerek, nem olyan gebe mint a másik kettő. Az elsőnek csúnya a lába, túl gebe. Régen a telt volt a természetes és a szép, a termékenység szimbóluma, ennyire eltorzult a mai emberek ízlése?
Én se vagyok vékony, sőt egy darabig nem is leszek mert jólérzem magam a 66 kilómmal és a 173 centimmel. Nem vagyok arányos sem, a combom vastagabb.
Ennyi. Lehet lepontozni.
16L
Az első nagyon csontos szerintem.
A harmadik meg teltebb, erős csontozatú, de nem igazán.
Lehet kövérnek mondani.
Szerintem a második az átlagos.
De végül is egyiknek sem tökéletes a külsője.
Szerintem az a szép ha egy lánynak telt, gömbölyű melle és feneke van. Aki sportos, nagyon kicsit izmos(nem fiúsan)és feszes, napbarnított bőre van.
És persze természetes rajta minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!