Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk, férfiak:hogyan álltok a teltebb, kövérebb nőkkel? Egyáltalán mikor mondjátok egy lányra, hogy ő már kövérnek számít?
Tudom,hogy kinek a pap,kinek a papné,ezért érdekel.Vajon mi számít már kövérnek?5-10-15 plusz kg?Vagy csak a 30?
Légyszi kort is írjatok.
Azok a pasik mondják, hogy bejönnek nekik a molett nők akik még arra sem képesek, hogy felszedjenek egy szép, vékony csajt.
20/F
A teltebb, kövérebb nő nem nőies, csak akkor legyél lusta változtatni, ha te sem szeretnél férfias férfit magad mellé.
25/F
Ja és a képen a középső a legjobb, de az első is sokkal jobb, mint a 3.
A 3. is nagyon szép lehetne, ha kicsit összeszedné magát.
ááá a harmadik a legszebb. szerintem nagyon szexi, nőies alakja van. nagyon tetszik.
24F
Utolsó:
ha férfi lenne akkor nem lenne sok
de 175 centis lánynál 60-62 kg normális.
Úristen milyen emberek járnak ide... Az képen a 3. hölgyeménnyel semmi gond nincsen .. sőt. SŐT!
Egyáltalán nem kövér. Tudok felszedni vékony lányt is aki a ti, (tisztelt selyemkö.csög bagás) szemetekben A szép. Szép, igen, nem erről van szó, de volt már 160/50-es barátnőm és ahogy simogattam éreztem a csontjait, szúrt a medencéje stb.
Mostani barátnőm 165/65, gyönyörű arccal, szép, formás, kerek ahol kell, tökéletes. Jó hozzábújni.
Majd ha a feleségetek (már ha lesz) terhes lesz, és felszed pár kilót, el fogjátok hagyni e miatt?
A képen látható leányzó 157/58. Nem szép? Dehogynem. Ő is telt, ő is molett, vagy kövér, ahogy ti mondjátok. Mégis akinek nem jön be azt impotensnek mondanám.
F*szra húznám a képen lévő csajt.
De ő egyáltalán nem is kövér.
A linkelt képről a harmadik jön be a legjobban (sokkal dögösebb mint am ásik kettő). Többnyire a vékony, sportos alkatú lányok jönnek be, de 5-6 kiló extra szeretnivaló is be tud indítani.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!