Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Számotokra milyen egy idegesítő nő, mikor mondjátok egy nőnek, hogy ne legyél idegesítő?
Bocs,nő vagyok,de nem bírtam megállni,hogy ne válaszoljak:)
Hagyd a francba,ne gyötörd magad emiatt.Bár nekem még csak 1 pasim volt,végig azt hallgattam,hogy egy hisztis p*csa vagyok...csak azért mert mertem szólni a dolgai miatt,ha valami nem tetszett,megjegyzem a saját fiú barátai is igazat adtak nekem vele szemben nem egyszer...úgyhogy nem kell ezeket szívre venni :)
Mindig mindenhol ott van, és zizeg, és zümmög, és "de miért?" értetlenkedik, és megfojt jelenlétével, nuku saját szabadidő.
Ez pl határozottan idegesítő tud lenni. De lehet hanghordozás, stílus, bármi...
Hát, nézd: Mi volt az részedről, ami után beszóltak? Netalántán ugyanolyan jellegű helyzetben mondták ezt neked? Legközelebb amúgy, ha valaki ilyet mondana: kérdezz vissza, hogy jó, megpróbálod, de mesélje el, mi zavar ennyire.
(Adott esetben persze ez a kérdés is lehet zavaró :) )
Hja hogy annyira régen történt? Szerintem akkor ne emésszed ezen magad, ha azóta mások nem mondták, vagy nem jelezték feléd, hogy zavaró, mi több, idegesítő lennél.
De mondom: Ha véletlen mégis lenne újra ilyen, kérj bocsánatot, és ha nem is ott azonnal, de kérdezd meg az illetőtől, van-e valami konkrét baja veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!