Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Férfiak! Számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Számotokra milyen egy idegesítő nő, mikor mondjátok egy nőnek, hogy ne legyél idegesítő?

Figyelt kérdés
Nekem eddig csak 2 pasi mondta, de mindegyik jelentett nekem valamit, fájt, hogy pont ők mondták ezt nekem, és nem értem miért, mikor mástól sosem hallottam, hogy idegesítő lennék.
2011. aug. 9. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocs,nő vagyok,de nem bírtam megállni,hogy ne válaszoljak:)

Hagyd a francba,ne gyötörd magad emiatt.Bár nekem még csak 1 pasim volt,végig azt hallgattam,hogy egy hisztis p*csa vagyok...csak azért mert mertem szólni a dolgai miatt,ha valami nem tetszett,megjegyzem a saját fiú barátai is igazat adtak nekem vele szemben nem egyszer...úgyhogy nem kell ezeket szívre venni :)

2011. aug. 9. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mindenhol ott van, és zizeg, és zümmög, és "de miért?" értetlenkedik, és megfojt jelenlétével, nuku saját szabadidő.

Ez pl határozottan idegesítő tud lenni. De lehet hanghordozás, stílus, bármi...

2011. aug. 9. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, elsőnek is igaza van, lehet csak neki idegesítő, és nem benned van a hiba.
2011. aug. 9. 19:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyik sem volt a pasim, csak barátok, vagyis én hittem azt, ezért nem is értettem amikor beszóltak, többször is, hogy ne legyek már ilyen idegesítő...:O már nem tartom velük a kapcsolatot, csak érdekel, hogy mi lehetett az oka.
2011. aug. 9. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, nézd: Mi volt az részedről, ami után beszóltak? Netalántán ugyanolyan jellegű helyzetben mondták ezt neked? Legközelebb amúgy, ha valaki ilyet mondana: kérdezz vissza, hogy jó, megpróbálod, de mesélje el, mi zavar ennyire.

(Adott esetben persze ez a kérdés is lehet zavaró :) )

2011. aug. 9. 19:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Semmi, beszélgettünk, valószínű számára kényes dologra kérdeztem rá, vagy a fene se tudja, konkrétan már nem emlékszem, régen történt.
2011. aug. 9. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Hja hogy annyira régen történt? Szerintem akkor ne emésszed ezen magad, ha azóta mások nem mondták, vagy nem jelezték feléd, hogy zavaró, mi több, idegesítő lennél.

De mondom: Ha véletlen mégis lenne újra ilyen, kérj bocsánatot, és ha nem is ott azonnal, de kérdezd meg az illetőtől, van-e valami konkrét baja veled.

2011. aug. 9. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát engem annyi tudna zavarni, vagy akkor mondanék egy lánynak olyat hogy idegesítő vagy ha: Értelmetlen hülyeségekről locsog aminek semmi értelme nincs ,és nem veszi észre hogy nem érdekel, vagy ha értetlenkedik valami apró dolgon, ami nyilvánvaló.
2011. aug. 12. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!