Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet beletörődni hogy a jó barátaimnak mind van partnere nekem meg nincs és valószínűleg sose lesz?
Figyelt kérdés
Nem akarok erre koncentrálni de annyira zavar és megőrülök ebbe. Már nem is akarok barátnőt mert elegem van az egészből. Bár nem mintha annyian jelentkeznének... egy pancser vagyok :P...2010. aug. 4. 12:25
1/11 anonim válasza:
Take it easy tesó... ha így állsz hozzá akkor soha nem is lesz. Itt sírsz mint egy kislány ahelyett, hogy összeszednéd a tököd. Valószínűleg a barátaid se úgy szerezték a kapcsolatot hogy ültek otthon vagy ha buliba voltak rinyáltak. Szard le a világot, érezd magad jól és a csaj/pasi(;)) is be fog jönni
2/11 Holdtündér válasza:
Fogod magad és nem foglalkozol vele. Ilyen egyszerű.
3/11 anonim válasza:
Dehogy vagy pancser és lesz majd neked is erre a fejemet teszem. :) A többiekkel nem kell törődni, magaddal viszont annál inkább. Szedd össze magad, növeld az önbizalmad és próbálkozz. Egyszer kétszer biztos pofára esel majd, de ez mindenkivel előfordul, nem nagy kaland. :) Aztán ha megtalálod azt a lányt akivel jól érzed magad, annál jobb lesz, mint amilyen rossz most. Lépj, próbálkozz, egyszer élük! :)
4/11 anonim válasza:
xd hát én is ilyen vagyok csak lányba :S ..
5/11 A kérdező kommentje:
nincs is senkinél próbálkozzak mert nem járok discoba mert normális lányt akartam, eddig összesen találtam 2 ilyet... és ők pedig nemet mondtak. Nem tudok ismerkedni :(
2010. aug. 4. 12:35
6/11 anonim válasza:
Én mindig úgy áltam a dolgohoz h. discóban nem ismerkedem mert csak "kretének" vannak, az tesség pont egy szilveszteri buliban ismertem meg a páromat és már másfél éve együtt vagyunk.Szóval inkább használd ki a lehetőségeket és ne agyalj azon h. te most be akarsz csajozni, ha görcsösen akarod,akkor nem is fog jönni.Én pont akkor jöttem össze apárommal amikor előtte tele voltam csalódással és már elterveztem h. akkor most csak magamra fogok koncentrálni és egy ideig egyedül leszek, azt tessék, nem telet el 2-3 nap és egyből megint bepasiztam, és normálisabb mint akikkel előtte jártam.Regisztrálj honlapokon, járj el szórakozni, keress hobbit, ahol lányok is megfordulnak.Még a legrondább csajnak-pasinak is van párja sokat látni ilyet az utcán.Amúgy ha nagyon válogatsz akkor lehet azért nem jön össze, adj a másiknak időt, mert lehet te olyannak itéled meg h. buta vagy akármi,de közben ha belemélyedtek akkor még akár normális is lehet és az előélete ne legyen alap,mert az ember idővel változik, lehet régen k*va volt,de lehet azóta megkomolyodott és legalább nálad már nem hiányzik majd más,mert már komoly kapcsolatot akar.Szóval csak figyelj és ismerkedj.Ne legyél túél rámenős és tapadós, egyszerűen egy pultnál is szóban állhatsz valakivel, h. meghívod egy italra meg kérdezed a nevét, ettől még nem történik semmi rossz.
7/11 anonim válasza:
Ugyan már nem csak bulikba lehet ismerkedni. Bárhol bármikor (na jó temetésen azért ne) ha nyitott vagy. Én például pont egy ilyen normális lány vagyok és nem okoz gondot ismerkedni. Pedig nem iszom nem dohányzom, nem bulizom és ráadásul nő vagyok. Csak bátorság kell leszólítani a kiszemelted, persze nem rögtön "iszol velem valamit", hanem szituácitól függően néhány mondat aztán az elhívás.
8/11 anonim válasza:
Az a bajod szerintem, hogy nagyon arra koncentrálsz, hogy nincs senkid. Azt meg nagyon gyorsan verd ki a fejedből, hogy pancser vagy. Kis önbizalomtréning nem ártana.
Adnék tanácsot szívesen, de magam sem tudom hogy sikerült ezen túllépnem. Nemrég majd belehaltam, hogy nincs barátom, de most meg tök jó érzés. Járok szórakozni, és élvezem, hogy egyedül vagyok, nincs kötöttség, akármit megtehetek. Mindennek a jó oldalát nézd, bár úgy tényleg nehéz, ha minden ismerősöd boldog kapcsolatban él. Nincsenek facér haverjaid? Velük kéne konzultálni ez ügyben :)
Apropó buli! Ott is vannak normális lányok, csak a helyet válogasd meg. Én normálisnak tartom magam, és azért eljárok néhanapján a csajokkal. Nem bűn az ;)
9/11 anonim válasza:
Talán a jó barátaiddal együtt menj ismerkedni, oda ahová ők mennek. Hagyd ezt a rendes lányos f@szságot, a diszkóba járók sem mindegyike k.rva, csak a nagyrészük, bár ez is csak az én meglátásom. Ha nem adsz egy esélyt sem a diszkónak, akkor mást se várj, mint elutasítást.
10/11 anonim válasza:
sportolj,járj el ide-oda,és majd ismerkedsz,ja és a cseten is lehet ismerkedni:))) érdemes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!