Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a nőnek, hogy kövér, mint egy sertés?
Aranyos, jó fej és szimpatikus személyiségre. De egyszerűen nem vonzó számomra, mert csülök lábai vannak, hatalmas bele, és ordas nagy tokája. Én nem vagyok egy full jóképű férfi, de rendszeresen sportolok, egészségesen élek, igényes vagyok a testemre, a rendszeres testmozgásra. Ennek ellenére évek óta nincs senkim, viszont csak azért, hogy dugjak és legyen valakim, nem jövök össze akárkivel. Fontos a megjelenés is. Távismerkedés ez köztünk, egy találkozásról már volt szó, de az elmaradt. Kedves, mert továbbra is keres, érdeklődik. Én meg igazából úgy vagyok vele, miért ne beszéljünk?
Igazából abban a hitben él, hogy fogunk találkozni, még nem mondtam neki nyíltan, hogy nem akarok pénzt, időt, energiát szánni távkapcsolatba, mert már a farkam ki van, hogy évek óta csak ilyen távkapcsolatszerűség jöhetne csak össze.
"Szia, nem érzem a kémiát."
Egyébként úgy érzem, hogy valakit itt nagyon megsértett egy kövér ember. ;D Ugyanis mindig van egy pocskondiázó kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!