Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 10:12
A kérdező szavazást indított:
Szép fiú, de fantáziátlan.
Szép fiú, de buta.
Szép fiú, de nem foglalkozik veletek.
Csúnya fiú, de fantázia dús.
Csúnya fiú, de okos.
Csúnya fiú, és mindig próbál neketek mindent megtenni.
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Egyik se.
2020. aug. 6. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsot. Nekem van boven fantaziam, eleg, ha velem tart azokban a dolgokban, amiket kitalalok.
2020. aug. 6. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Egyik se az opciók közül.

Szerencsére van több fajta fiú a világban.

Nekem a se nem túl szépfiú, de se nem túl csúnya jön be. Az az átlagos, tökéletlenül aranyos pasi a jó választás. Legyen okos, nem Einstein, de ne legyen agyatlan hülye gyerek se. Legyen oda értem, az alap, de legyen azért egy önálló személyiség, ahogy én is.

2020. aug. 6. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyik se kellene. Nekem ember kell, igazi, hús-vér ember, nem egy test és nem egy elme, hanem emberi lény, akiről külső és belső alapján alkotom meg a véleményem, erre te felsorolsz 6, a szemembem egyik vagy másik oldalról nagy nulla embert...
2020. aug. 6. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy okos, szép, fantáziadús és odaadó fiút. Szerencsére nem csak a mesékben léteznek
2020. aug. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!