Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Melyiket választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Melyiket választanátok a helyemben,és miért?

Figyelt kérdés

2 férfi is szeretne nekem udvarolni,mindkettő tetszik nekem, de nagyon különbözőek,külőnböző élettel.

Az egyikük 31 éves, jól szituált,sportos fickó. Nagyon okos,intelligens,tisztelettudó.mindketten hasonló dolgokat szeretünk, hasonlóan gondolkodunk. Nála annyi a bökkenő, hogy 9 évvel idősebb nálam...Ő elmondta,hogy a közeljövőben már szeretne megállapodni,szeretne családot.

A másik fiú 4 évvel idősebb nálam, ő még kicsit komolytalan, de a természete neki is fantasztikus. Játékos, vicces, odaadó. Viszont ő közel sem áll annyira jól, mint a fent említett emberünk,és nincsenek is nagyobb céljai annál,minthogy targoncás legyen,házasodni még évekig eszében sincs.

Mindketten szerethetőek valamiért, de az egyikükkel szeretném már lezárni. Nem akarom senkinek sem húzni az idejét.

Ki melyiket vasztaná?

Egyébként 22 vagyok. :)

2020. máj. 19. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagy. Ha el sem tudod képzelni, hogy mondjuk 2 év után megházasodj és gyereket szülj, akkor az elsőnek ne húzd az idejét.
2020. máj. 19. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az első jobban bejönne, de attól függ te inkább megállapodnál vagy élveznéd előtte az életet kicsit.
2020. máj. 19. 17:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem. Az első instant kizáró ok a családalapítás és a korkülönbség miatt, a második meg túl minimalista felfogásra és látványosan nics tervben nála közös élet.

23N

2020. máj. 19. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Egyiket sem. Ha az akivel ismerkedsz, aki a párod lesz nem egy egyértelmű döntés neked, ha nem varázsol el teljesen akkor semmi értelme nincs belemenni. Egyik pasi se érdekel eléggé, ha érdekelne nem lenne képben a másik. Így felesleges bármelyikkel is komolyabban ismerkedni.
2020. máj. 19. 17:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt neked kellene tudnod, nem nekünk idegeneknek. :)
2020. máj. 19. 17:46
 6/12 Sunshinedoll ***** válasza:
64%
Hát én egyiket se'. Ha van más, aki elbizonytalanít, akkor egyik se az igazi. Én vagy gyedül vagyok, vagy pedig biztosan tudom, hogy együtt akarok lenni valakivel. Nem f-szakodok.
2020. máj. 19. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
Mingyárt felbukkan egy harmadik akivel első randin meglesz minden, fogalmad sem lesz mi történt de nagyon megfog fogni és csak erre kellesz majd neki te pedig ennek nagyon fogsz örülni :)
2020. máj. 19. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Ha benne vagy abban, hogy hamarosan letelepedj és gyereket szülj, én az elsőt választanám. Tudom, nyersen és golddiggeresen hangzik, de "jobb befektetés". Amíg vki egyedül van és csak önmagáért felel, elmegy ez a "jó nekem, ha csak targoncás vagyok, és elvagyok a langyos kakiban"... de erre azért nem alapoznék hosszú távon, csak akkor, ha neked is éppen "ennyi" célod van az élettel. Ha nem, akkor én a magam részéről egyiket sem, inkább kivárnék.
2020. máj. 19. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a leírásod, az elsővel az a bajod, hogy idősebb és családot szeretne vagyis ez azt jelenti, hogy ilyenre nem vágysz a következő 2-3 évben. Nincs ezzel semmi baj, sőt... Hiszen fiatal vagy még.

Amennyiben tényleg ez a helyzet akkor engedd el és ne húzd az idejét. Az pedig, hogy a másikkal megpróbálod e csak rajtad múlik, de akár kereshetsz egy harmadikat is. 🙂

2020. máj. 19. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni, hogy mik a terveid, hogy látod magad 5-10 év múlva.

Részemről az elsőt választanám. Megbízható, komoly kapcsolatra alkalmas férfinak írod le. De én inkább komoly kapcsolatot keresek. A 9 év korkülönbség amúgy sem vészes, szerintem.

A második inkább csak egy gyors fellángolásra elég, tipikus "búfelejtő" pasi, akivel átbulizol egy nyarat, kellemes emlékeket gyűjtesz, de karácsonyra már csak emlék marad ő is. Nekem ő (A te leírásod alapján!) inkább csak haver lehetne.

2020. máj. 19. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!