Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Ez titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ez titeket mennyire taszít vissza?!

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, h elég gátlásos vagyok.. a körömrágás miatt :( Kisebb koromban a körmöm rágtam, aztán a felette lévő bőrt kezdtem rágdosni.. most 14 vagyok.. majdnem minden ujjamon a körmöm felett fehér a bőr és levan rágva.., egyenletlen.., meg van keményedve :S 26.án megyek bőrgyógyászhoz... Szval a kérdésem , ha egy normális kinézetű fiú, aki mondjuk tetszik, és a személyisége is megfogott, a keze mennyire fog visszataszitani ? Elég hozzá a keze is h ne járjatok vele lányok ?! Válaszokat köszönöm :)
2010. aug. 4. 00:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Egy fiú keze ne legyen ápoltabb, mint a lány keze :)

Ha igazán bejönnél nekem, ezt simán elnézném.

2010. aug. 4. 00:15
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Kezdj el gitározni.Ott kötelező megnöveszteni 4 újjon a körmöt.
2010. aug. 4. 00:16
 3/13 StephanieXx ***** válasza:
100%

Van körömrágás ellen körömlak.Nem látszik.Használd...

Nekem taszító lenne.

2010. aug. 4. 00:16
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Én vagyok az ellentéted a viszonylag mindig hosszabb körmű fiú. Ez tuti taszítóbb mint a te dolgod hidd el. Mindig majndem negyed-fél centis a körmöm. És nekem ez így jó.
2010. aug. 4. 00:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

igen, számomra az lenne. mindig is megfigyeltem a pasik kezét. úgy van,a hogy az 1.írta, a pasik keze is legyen olyan ápolt, mint a nőké.

Ígérd meg, h nincs több körömrágás, meg körömágybőrcincálás!!

A kéz nagyon fontos! Azzal teszel-veszel, a kéz sok mindent elárul a gazdájáról. Az is az első dolgok között van, hogy az ember megnézi azt. Pl. mikor a buszon kapaszkodsz, ha fizetsz vhol...

Emellett hagy ne említsem meg azt, h fogod a lány kezét, meg minden egyebet majd a későbbiek folyamán...stb.

sőt eljuttok oda is, h benyúlsz neki...

bocsi h ezt írtam, h de fuj!

2010. aug. 4. 00:24
 6/13 Morcika83 ***** válasza:
100%
Egyet értek, kézen lábon, legyenek ápoltak ezek a dolgok.
2010. aug. 4. 00:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legnagyobb hibád.
2010. aug. 4. 01:12
 8/13 anonim ***** válasza:
nővéremet azzal ijesztegete régen a nagyapám hogy belemártja az ujját a kakiba és majd így elmegy a kedve ettől az ostobaságtól
2010. aug. 4. 01:36
 9/13 Morcika83 ***** válasza:
És bejött?
2010. aug. 4. 01:48
 10/13 McKúr ***** válasza:
Szard le hogy milyen a körmöd, f.aszt se érdekel
2010. aug. 4. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!