Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ez titeket mennyire taszít vissza?!
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, h elég gátlásos vagyok.. a körömrágás miatt :( Kisebb koromban a körmöm rágtam, aztán a felette lévő bőrt kezdtem rágdosni.. most 14 vagyok.. majdnem minden ujjamon a körmöm felett fehér a bőr és levan rágva.., egyenletlen.., meg van keményedve :S 26.án megyek bőrgyógyászhoz... Szval a kérdésem , ha egy normális kinézetű fiú, aki mondjuk tetszik, és a személyisége is megfogott, a keze mennyire fog visszataszitani ? Elég hozzá a keze is h ne járjatok vele lányok ?! Válaszokat köszönöm :)2010. aug. 4. 00:13
1/13 anonim válasza:
Egy fiú keze ne legyen ápoltabb, mint a lány keze :)
Ha igazán bejönnél nekem, ezt simán elnézném.
2/13 anonim válasza:
Kezdj el gitározni.Ott kötelező megnöveszteni 4 újjon a körmöt.
3/13 StephanieXx válasza:
Van körömrágás ellen körömlak.Nem látszik.Használd...
Nekem taszító lenne.
4/13 anonim válasza:
Én vagyok az ellentéted a viszonylag mindig hosszabb körmű fiú. Ez tuti taszítóbb mint a te dolgod hidd el. Mindig majndem negyed-fél centis a körmöm. És nekem ez így jó.
5/13 anonim válasza:
igen, számomra az lenne. mindig is megfigyeltem a pasik kezét. úgy van,a hogy az 1.írta, a pasik keze is legyen olyan ápolt, mint a nőké.
Ígérd meg, h nincs több körömrágás, meg körömágybőrcincálás!!
A kéz nagyon fontos! Azzal teszel-veszel, a kéz sok mindent elárul a gazdájáról. Az is az első dolgok között van, hogy az ember megnézi azt. Pl. mikor a buszon kapaszkodsz, ha fizetsz vhol...
Emellett hagy ne említsem meg azt, h fogod a lány kezét, meg minden egyebet majd a későbbiek folyamán...stb.
sőt eljuttok oda is, h benyúlsz neki...
bocsi h ezt írtam, h de fuj!
6/13 Morcika83 válasza:
Egyet értek, kézen lábon, legyenek ápoltak ezek a dolgok.
8/13 anonim válasza:
nővéremet azzal ijesztegete régen a nagyapám hogy belemártja az ujját a kakiba és majd így elmegy a kedve ettől az ostobaságtól
10/13 McKúr válasza:
Szard le hogy milyen a körmöd, f.aszt se érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!