Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szóltok hozzá ha a pasitok felveszi a bugyitokat? Felizgat vagy taszít?
hát nézd, a fehérnemű az szerintem csak egy emberé....nem kettő vagy három személyé. Még ha a párodról beszélünk is, az intim dolog. Engem nem taszítana de nem is izgatna fel csak furcsálnám a dolgot hogy mi a franot keres az én bugyim a páromon. Kinek ez kinek az. Én ebben nem támogatnám.
22/L
Az enyémre nem menne rá. De ha mégis megoldaná, biztos szétröhögném az agyam, aztán mikor kiderülne, hogy komolyan gondolja, akkor kissé megrökönyödnék. Persze függ attól is, hogy a szexi-csipke
-démoni-tangámat veszi fel, vagy az egyszerű pamut, fehér nem tanga alsómat.
Én nem venném fel a barátnőm tangáját, max a sima pamut bugyit, ha tényleg nincs más(de előbb mosnám ki a sajátom). De persze attól még ez nem beteges egyáltalán a pasi részéről. És ha tetszik a barátod feneke, akkor miért ne indulhatnál be arra, hogy több látszik belőle? Szerintem nincs itt semmilyen rossz dolog.
[Mennyire intim a fehérnemű? a barátnőm simán benyúlja a kedvenc boxerem pizsinek, ha nálam alszik, mert kényelmes.]
Köszi az eddigi válaszokat! hát a tangán valszeg én is szétröhögtem volna magam, de a pontosság kedvéért ez egy "sima" fekete francia bugyi volt, semmi csipke... elég vegyesek az érzéseim, várom a további válaszokat!
Ja! és amúgy tényleg én is elhordom a boxereit pizsinek! na meg a pólóit és a rossz ingeit takarítani.. :)
nem taszítana és nem is izgatna. de baromira nevetnék rajta. és ha egész nap rajta lenne, hát akkor az még viccesebb lenne. amúgy ennyit szólnék csak. Amúgy pedig mihamarább betenném a mosást és esetleg kiegészíteném az alsónadrág készletét. de valószínű, hogy ezek után magának is venne:)
Mindenesetre azért fura ez, mert szerintem az én barátom inkább egy koszosat vett volna fel vagy semmit, mintsem az enyémet..
én kiröhögném :D
bár tuti h nem tenne ilyet :D
elvégre mégiscsak férfiból van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!