Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire élhet szr párkapcsolatban a pasi ha úgy tesz mintha fel akarna szedni?
Figyelt kérdés
Bókol, flörtöl, ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket tesz hogy "azt hittem meghívsz egy fagyira, látom nem is számítok neked?!" (ehhez sejtelmes mosoly) stb
Mindezt úgy hogy párkapcsolatban él.
2020. aug. 1. 07:29
1/2 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy sz.r kapcsolatban él? Csak egy újabb strigula a falon, hogy változatosabb legyen neki az élet és megnövelje az önbizalmát. Az ehhez hasonló pasik egy numeráért sok mindent megtesznek, aztán jöhet a következő jelölt.
2/2 anonim válasza:
Én szerintem az ilyen alakok arra mennek, hogy minél több skalpot gyűjtsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!